Blandat

Ur balans…

Jag vet inte riktigt vad det e med mig i dag, känner mig riktigt ur fas. Mår så konstigt o känner bara att allt e kasst o tråkigt, o jag vet inte riktigt varför. Kanske har det med att jag har precis betalt alla våra räkningar o trodde att jag skulle i alla fall ha lite över denna månaden, men NOPP!

Det käns bara så kasst när man bara hinner att tjäna pengarna, få in dom på kontot o nästa sekund så e dom borta igen! Känns bara sååååååå kasst, men som sagt det e ju bara pengar inget annat, det finns fler o det kommer mer nästa månad…..Bara kasst när man inte har några.

Innan när jag började skriva detta inlägget så mådde jag bara så mega kasst, men nu har det börjat vända lite, tack o lov. Det e faktiskt tack vare en ny vän jag fått, hon får mig verkligen att skratta, för hon e inte klok någonstans…..hahahaha…Bara sååå underbar o enkel.

Hon e inte riktigt som andra av mina vänner, hon e verkligen glad för att man har det bra o säger det verkligen, visst det finns en annan så god vän som oxo e sådan o henne älskar jag över allt annat. Hon finns verkligen där för mig när jag behöver henne o lyssnar alltid på mig när jag behöver prata, men hon vat oxo att det e ömsesidigt. Du vet vem du e E, eller hur!

Men C hon e oxo så go o omtänksam som E det e bara så underbart att ha 2 så goa vänner i mitt liv, jag har ju inte så överdrivet med vänner, för jag litar inte på folk o jag har blivit svekt så många gånger så jag e mig själv närmast, men nu så kanske det kan ändras, vem vet. Ny tid, nya vänner, ny årstid o nya omgivningar……

Så underbart de e att ha så fina vänner, verkligen e det det. Speciellt nu när man städat ut att skit man har haft i garderoben……hahahahahahahahaha. Så nu ska bara lilla jag komma i balnas igen, o jag tor nog att det kommer jag att göra snart, känns som så.

Ska bli så himla kul på fredag vin kväll o grillning hemma hos mig, såååååååå nice. Kent ska ju köra till Norge så jag e ensam hemma. #När katten e borta dansar mössen på borden…#hahahahahahahahah, nja riktigt så illa blir det ju inte. men i alla fall så ska det bli sååååå nice i alla fall bara lite tjej kväll o ta det lugnt med vin, grill o annat gott!

Nu e f-n kl redan kl 13.30 o snart e det dax att gå hem, var tusan har denna dagen tagit vägen. Ska hinna en massa innan jag kör hem o lämnar vovven idag o sen ska jag ju på kurs oxo. Skulle behöva ett par timmar till per dygn…..

Jag kände i går att jag hade ont i en tand som jag bet fel med för en tid sedan, ca 14 dagar eller så. men i alla fall så e jag rädd att cet ska bli som det blev med den jag fick dra ut nu sist. Så jag ringde tandläkaren o ville få en tid. O hon sköterskan tycker nog inte om mig.

För även om jag sa att jag hade ont så gav hon mig inte en tid förrän om 14 dagar, sååååå irri  e det, men men vad ska man göra? Jag måste ju få komma dit så det e ju bara att vänta eller så kanske jag byter tandläkare till några som kan förstå att man är rädd eller senarare har skräck för att bara gå dit.

Har inte bestämt mig ännu……Blir det inte värre så får jag ju ta värktabletter tills jag har tiden, inget annat o göra ju…

Nu blir det till att ta ett ryck till här på jobbet o sen ska jag köra litta ärende o sen hem o lämna lilla älsklingen….Ni får ha en underbar dag o kväll. Min började riktigt kasst men blir bara bättre o bättre…….Sen har jag ju en underbar biker som älskar mig o jag honom, kan man ha det bättre???!??!???!!!!

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.