Blandat

Stranden, fotografering o min Biker…

Var o fottade ett par bilder när jag ändå var nere hos min älskling, f-n jag börjar redan kalla honom älskling, VAD FAN E DETTA!!!?! Men mysigt e det i alla fall.
Så vad tycker ni, har visserligen inte redigerat dom ännu men det kommer.
Så himla underbart det var att få bara se min Nalle, han e bara så mysig. Han fick mig faktiskt o rodna…….hihihih…….av bara en så enkel kommentar son….”vad söt du är”…… o självklart smälter lilla Nikki som en glass i micron………

 Men så underbart det är att få en så enkel o rak o mysig komplimang av den man tycker så mycket om, det betyder verkligen bara sååååååååååååååååååååååååååå mycket, för mig gör det det i alla fall.

 Har varit lite rundor i Hbg o frågat på uteserveringarna om det finns jobb, men NOPP, dom har redan vad dom behöver o har man ingen utbildning e det knappt lönt, men det e på det på torsdag igen, om det är väder.

  Så hu hoppas jag ni njuter av mina bilder för det kommer att komma måååååååånga fler nu i sommar, om jag inte tröttnat på att blogga förstås, eller något annat händer, vi får väl se.

 Förresten var hemma hos min kära far o han såg min fina vita pluffsiga rattmuff, o tyckte att den kan du väl inte köra om kring med nu……… så han var gullig nog o låna mig pengar o köpa en ny, o det gjorde jag på Mekonomen, den e bara sååååååååååå fin…….se själva……

 Trollsländor e så fina, det sägs att dom är dröm bringare o att dom påminner oss om att se till vårt inre o använda vår andlighet o alla våra sinnen, så gör det! Jag gör det ju varje dag men jag e ju inte hellen någon vanlig Svensson, o det behöver ju inte heller du vara, om du inte vill. Allt är upp till var o en, så det så!

Nä nu ska jag käka sen fixa till litta här hemma, min gos biker kanske kommer i kväll ju……..

 Ha det nice nice……….för det ska jag…

 Baj

Baj!!!!

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.