Blandat

Checklist…

Så detta e vad jag ska fått gjort idag. O allt e oxo fixat faktiskt, så himla skönt.

  • Diska42-16236413
  • Kolla tältet
  • Vika tvätten
  • Skicka en ansökan
  • Kolla badrumsskåpet

Nu e det bara att planera inför morgondagen vad jag ska hitta på då. Känns så otroligt trist att jag inte har något o göra mer. O sen kan ju inte Af heller ta o höra av sig vilket jag tycker e så himla dåligt, ska dom inte vara rädda om att dom har ett jobb o sköta det i så fall?

Ja ja nu ska jag nog ta o diska det sista o sen får jag se om jag bäddar rent i dag eller i morgon, men sola ska jag ialla fall. Måste ju vara lite brun till helgen när vi ska till Växsjö, om det nu blir av.

Ha det!

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.