Blandat

Åhhh så fint….

Gud vad jag skulle vilja ha detta otroligt fina halsbandet, med mitt o Kents namn graverat, för vi kommer varkigen vara for alltid…….Bara kolla på det så fint det e.

Åhhh  vad jag vill ha ett sådant fint smycket……..

*suck*……

Sen om man tittar vidare på sidan så hittar man denna fina lilla sak……..*suckar längtande*…..

Tänk att få ha denna sötnosen på fingret men sin älskades namn på…….Gud så fint, men jag tror nog att halsbandet e faktiskt finare. Ja här sitter man på jobb o drömmer sig bort o gud vad man e bra på det, drömma sig bort……hihihihih…..Vet nog inte vad jag hade gjort om jag fått ett, men men, drömma han man ju.

För min del så kommer jag o sluta till kl 12.30 för att jag ska hem o öppna dörren för en reperatör som ska kolla på min eller våran sovrumms dörr, som har verkligen gått sönder. Ska i alla fall bli kul o se vad o hur dom ska kunna fixa den dörren.

Alla dörrar i hela lägenheten skulle verkligen behövas bytas ut, men gör HBG hem det….NOPP!  Då skulle det ju kosta pengar ju, snåla e dom så det skriker. Dom dörrarna som sitter där nu är från när huset byggdes, o det var 1971, så det var ett tag sedan. Gud så skönt det ska bli o komma där ifrån, till ett hus, ett rad hus som VI har TILLSAMANS!

Nu vet jag inte alls vad jag ska skriva mer så jag slutar nog. Förresten så kommer min älskade hem i kväll, tack o lov. Han skulle egentligen inte ha kommit alls hem förrän till nästa helg, men nu kommer han tidigare o åker igen på söndag, tidigt,  men sen kommer han nog inte förrän till kommande helg, om allt funkar som det ska.

Nä nu vet jag verkligen inte vad jag ska skriva om, så NU slutar jag så det så. Får väl se om det blir några inlägg i helgen o så, man har ju litta o göra ju. Mysa, städa, tvätta, diska, ut med voven, klippa mig o annat kul som jag inte nämner här…..hihihihi….

Ha det bäst…

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.