Blandat

Horoskop…

Detta e verkligen ett fenomen av egen karraktär. Var man än läser så e det ju olika o just vid slutet av månaden så står det” du kommer att få en stor summa pengar”. Ja det e ju självklart, jag får ju LÖN!

Blir bara så trött på dessa olika skit hohoskop, men just detta ,månads, har jag märkt stämmer faktiskt en del, men inte helt. Ja ja det e i alla fall litta kul o läsa ibland. Men detta e vad jaghittade denna månaden i mitt hohoskop:

Juni månad är ovanligt betydelsefull för dig eftersom vädurens planet – mars – tar steget in i jungfrun den 7:e efter att ha befunnit sig i lejonet sedan i oktober 2009 – en osedvanligt lång period.

Den kommer att vistas i jungfrun under större delen av sommaren och varslar om att du kommer att vilja hålla lite lägre profil än vanligt, samtidigt som du känner dig motiverad att hjälpa andra människor och att se till att du har ditt dagliga arbetslivs alla detaljer på plats så att allt går som på räls i görligaste mån.

Därför kommer juni också att vara en tid när du eftersträvar reformer och rationaliseringar. Sådana justeringar kan behövas särskilt i förbindelse med karriären. En än mer ovanlig företeelse är att de två stora planeterna uranus och jupiter tar steget in i ditt tecken. Senast de befann sig där samtidigt var 1927-28, och för egen del kan du se fram emot en förändringsprocess som varar till juni 2011.

Frihet och oberoende är ledord, och processen slutat i själva verket inte där, eftersom uranus kommer att uppehålla sig i ditt tecken till mars 2019. Under den tiden kommer du sannolikt att vara en än mer rastlös själ än du brukar. Betoningen på frihet, transformation och förändring är stark under hela månaden, och betonas särskilt vid månförmörkelsen den 26:e.

Detta är en tid när du blir medveten om behovet av omstruktureringar genom någon maktkamp på jobbet, och kanske även i hemmet. Det gäller för dig att göra dig av med omständigheter i ditt liv som du helt enkelt inte har tålamod att leva med längre.

 

Hittade även detta om just MITT stjärntecken!

Temperament

De som är födda i vädurens tecken, särskilt runt den 21:a mars är ofta både varmhjärtade och äreslystna. De jagar inte bara tillfällen att avancera , utan dras till nya outforskade områden när de söker lyckan. Vädurarna är satta på jorden för att upptäcka saker och ting. 

Dom är födda med den energin och beslutsamheten som krävs för att orka trotts att det är emot alla odds. Vädurarna är otåliga och har svårt för kompromisser. De kan också vara hetlevrade och ha skarpa tungor. Arbete inom arkitetktur, uppbyggnad och utbildning passar vädurarna perfekt.

Att jobba som säljer passar dom även ypperligt. Dom gör sig bra i teaterbranchen. Deras starka inriktning på kommunikation kan innebära att de har telepatisk eller clairvoyant förmåga.

Kärlek och Vännskap

Väduren trivs bäst med en partner som hjälper till att förverkliga deras planer och som är en stadig klippa när det blåser hårt. Väduren behöver en partner som är lugnt och systematisk och dessutom tålmodig.

Väduren kan vara brysk och behöver då en partner som kan ta emot en pik eller oförskämdhet. Vädurarna har höra krav på sig själva och krväar bland dess vänner ett fritt spelrum.

Örter och Hälsa

Pepparotens eldighet passar vädurens smak för kraftfullla kurer och snabba resultat. Den kan lindra problem vid bihålorna.

Vitlöken hjälper mot astmatiska symtom.

Ett lättlagat te för en vädur med huvudvärk är en handfull mejram som får stå i kokande vatten.

Rosmarin för minnet.

Rosmarin och lavendel i form av te, sötat med honung är en utmärkt sängfösare för en förkyld vädur.

———————-

 • Symbol: Baggen
 • Polaritet: Manlig
 • Element: Eld
 • Kvalitet: Kardinal
 • Härskande planet: Mars
 • Dominerande kroppsdel: Huvudet
 • Mest omtyckta drag: Mod
 • Nyckelord: JAG ÄR
 • Turdag: Tisdag
 • Turnummer: 1 och 9
 • Magisk födelsesten: Diamant
 • Färg: Röd
 • Städer: Florens, Neapel, Verona, Marseille
 • Länder: England, Tyskland, Polen
 • Blommor: Pelargonia, kaprifol, luktärt
 • Träd: Alla träd med taggar
 • Metall: Järn
 • Djur: Får och baggar
 • Så det e vad som händer i mitt liv denna månaden…hahahahaha. Ja man ska väl inte riktigt ta det bokstavligt men i alla fall läsa det med ett öppet sinne, för det tycker jag man ska ha till allt. För allt kan verkligen hända o ALLT som händer har en mening ….så e det bara.

  Nu har jag inte riktigt någon som helst aning om vad jag ska skriva för detta innan skrev jag i morse o det var ju ett tag sedan för nu e kl redan 14.52 o snart e denna arbetsdagen slut! SSSWWEEEEEEEEEEEEETTTT! Jag har väl inte gjort så jätte mycket här i dag men har ändå fått litta gjort. Som solat….hahahahahahhaha….skönt var det i alla fall.

  Jag har lite o fixa med här på jonbb men inte såååååååå mega mycket vilket faktiskt e rätt skönt niu när det e så nice väder, för då hinner jag sola litta emellan o det e bara sååå niccccccccccce, så det e knappt sant! Sen när vi kommer hem så e det fixa o dona hemma, möblera om litta o städa attans. Vi ska ju ha övernattningsgäster på fredag-söndag så det får ju allt vara litta ordning hemma.

  Nä nu ska jag allt ta o lägga i sista omgången detaljer o sen e det off hem när dom e klara, har MYCKET o göra hemma idag, ….*pust*…… Ni får ha det så bra o sköt om er, för jag ska ha det kanon bra i alla fall!

  Share on Facebook

  Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

  Leave a Reply

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.