Blandat,  Insikt,  Jobbet,  Vänner

Inte alltid man kan…

Ja det e ju så, det e inte alltid man kan skriva vad man vill i sin blogg, inte utan att man får problem, o det vill jag verkligen inte ha….

Jag skulle vilja skriva om ”kappvändar människor” om chefer som tror dom kan göra som dom vill bara för att han e chef o har gott om pengar. O sen skulle jag oxo vilja skriva om ”falska så kallade vänner”

OJ vad jag skulle kunna skriva mycket om just alla dessa sakerna, men som sagt problem vill jag verkligen inte ha.

Jag skulle oxo vilja skriva om vänner som tror att allt bara kretsar omkring dom, som bara pratar om sig själva o aldrig lägger ens en tanke eller omtanke till någon annan.

Men jag får väl kanske skriva ett låst inlägg om just allt detta, eller så får jag skriva det o sen bara spara det på min fina nya dator som jag fick av min älskade make i julklapp…..

Skriva vad man tycker o tänker e inget man kan göra tyvärr…..men men…

Imorgon e det måndag o ny vecka, då e det nya tag o nya utmaningar som gäller.

För mig e det att kontakta Arbetsförmedlingen o fixa till min aktivitets rapport som jag glömde fylla i vissa saker…..man e ju en virrpanna nu mera……hmmmm.

Sen blir det att ta ner dom sista julgardinerna som gäller o sen få upp lite nya, ljusa fräscha gardiner, så man får in mer ljus, nu när det vänder åter….

Ja nu vet jag inte ett dugg vad jag ska skriva, har sååååå mycket jag kan skriva vad jag tycker o tänker, men näää vill inte ha problem.

Vill inte heller att någon ska ta illa vid sig, även om dom jag syftar på säkert inte ens vet om att jag har en blogg, men som sagt chansar inte…..

Näää nu blir det o börja skriva på ett annat inlägg, en annat som jag genomlider just nu, just att bli gammal…… Ni tjejer vet precis vad jag menar, o vet ni inte så kommer ni att komma dit en dag, var så säker…..

Alla underbara läsare, ni får ha det så super bra o ta hand om er o njut av livet. Jag gör så gott jag kan varje dag, i alla fall dom dagarna jag e utan smärta……o i dag var inte en sådan dag, men jag försöker dock ändå….

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.