Blandat,  Insikt

Mörker o kärlek….

Ja det låter ju inte alls så bra o verkligen inte positivt. En sak som jag absolut inte förstår, det e hur Pege orkar ens stanna kvar hos mig….

Jag vet inte riktigt hur det e för andra, men för mig när jag ska tänka ut inlägg här. Då tänker jag o ”skriver” i huvet innan jag ska somna.

När jag ligger där då kommer menings uppbyggnaderna sååååå otroligt bra. Komma, punkt o pauser kommer bara sååå rätt o det låter så otroligt bra.

Sen när jag väl sitter här så blir det mest….emmmm emmmmm emmmmm………

När det gäller överskriften i dag så e det ju som sagt inte så värst ”tjolla hoppsan” precis….

Men sen har jag en jobbigt tid oxo just nu, med vääääldigt mycket mörker som jag får gå igenom ensam….

Ja ensam, för det e inte många som förstår hur jag menar o mår, tråkigt nog.

O just när det gäller mörker. Jag har hört ett talasätt ” den ljusaste o gladaste har oftast det mörkaste mörker inom sig ”…..

Det e verkligen något som stämmer bra in på på mig. O ja så där jätte ”ljus” e jag väl kanske inte, men jag hoppas att ni förstår lite vad jag menar.

Då tänker du säkert ”men sök hjälp för det”, det att du känner dig nere o deprimerad.

Visst kan jag göra det men det enda som finns att göra är antidepressiva, visst i små mängder. Men näää tack…..

Ja jag slipper just dessa dalar o mörka hål, men jag känner o upplever inte då när jag verkligen mår riktigt bra då. Då när allt e ljust o bara så fantastiskt underbart.

Så näää tack, då tar jag hellre det mörka med det ljusa….Plus att jag har haft sånna tabletter vad jag ska ha, får alltid känslan av att hela huvudet fullt av bomull, ogillas verkligen.

Visst mycket e väldigt, väldigt mörkt o dystert just nu, men det kommer alltid en ljusning, även om det just nu e väääldigt svart o demonerna skriker som högst.

Det som e jobbigt e just att det e dom gröna avundsjuk o dom svartsjuka som skriker som högst nu, dom jag bara hatar som mest.

Men sen e det ju så att jag så helt enkelt ta o dra tillbaka en del av det jag investerat, så jag inte förlorar mer än jag ha investerat, ni som känner mig väl vet vad jag menar…. För just nu har jag investerat FÖR mycket…..

Sen kommer den dagen eller snarare två av dom jobbigaste dagarna på hela året. Alla hjärtans dag o födelsedag, ”suck”.

Hade varit sååå bra om man hade kunnat spola fram så man slapp dom dagarna, så slipper man bli besviken, ledsen o bara sååå nere….. Men en sak i taget……

Som sagt det mesta e svart o mörkt just nu……

Jag har alltid ansträngt mig till det yttersta när någon jag tyckt om fyllt år, så dom kan känna sig speciella o förstå hur mycket dom betyder för mig. Sen när JAG fyller år, så säger dom knappt grattis, eller så har dom nästan glömt det.

Jag planerar månad eller så i förväg o gör allt jag kan, men dom, näää Oj fyllde du år idag???? Vänta så ska jag köra till ICA o se om du kan få en deo eller något i present…….( ja det har hänt )

Efter alla år som jag gjort så, så har jag slutat att anstränga mig, vilket oxo känns fel, för jag e inte sån, Men ingen gör något alls för mig, så varför ska jag göra något för någon annan då, när jag ändå får inget tillbaka…..

Sen alla hjärtans dag, ja det e alltid jätte underbart när man precis har träffat någon, sen försvinner det oxo……. Förutom ett år, men det var innan vi var gifta, då köpte Pege en jättefin silverkedja till mig, åhhh vad jag älskade den…..o såååå glad jag blev……..jag grät så glad jag blev…

O visst e det ett jippo o så, men ibland e det riktigt nice o känna att man e speciell för någon, det behöver vi alla…..på ena eller andra sättet.

Men jag vet inte riktigt, allt sånt som man gör när man träffas, det förvinner o bara rinner ut i sanden, så fort man gift sig, förstår inte alls varför det blir så.

Tror tyvärr att det blir så för att man tar varandra för givet, magin försvinner på något sätt. Inte kärleken, eller ju även den i bland.

Men för min del så har absolut inte kärleken försvunnit, utan den har snarare blivit så otroligt mycket djupare, även om 14/2 har försvunnit………^mini suck^

Jag kan ju lätt säga att jag har aldrig haft det så bra som jag har det nu, även om man vill känna det där extra den 14/2, men jag tror att alla kvinnor vill känna det. Hur gamla eller unga dom än e……

Så det var väl vad jag behövde skriva av mig, nu är det lite mer mörk grått, när jag började var det mest svart, tack för att just Du orkade läsa, kan inte vara lätt…….

Sen imorgon så kommer det mesta skifta i grått o inte i svart som idag……så det blir ljusare o ljusare…..

Man måste ju försöka att se det ljus o det positiva, även om det är väldigt svårt ibland…..speciellt just idag….

Som sagt imorgon är det grätt, o sen dagen efter det så är det ljus grätt o sen blir det bara ljusare o ljusare, tills det e den 14/2 då blir det svart igen…..hahahahhaha

Näää men nu får ni ha det så underbart mina kära läsare o hoppas att jag inte drog ner er på min nivå som jag e just nu. Det var absolut inte meingen.

Ville snarare låta andra få veta att alla har vi våra mörker o demoner att kämpa med, det tillhör livet på något sätt. Det e bara något man gör o brottas med, jag gör i alla fall…..

O om just nu e en sån som inte alls känner igen dig…. GRATTIS, då är du en av dom få som är välsignade, eller om du nu e det.

För jag tycket ju som så här. Har man alltid det bra o aldrig några problem, då vänjer man sig. O tar det för givet, vilket man inte ska göra…..

Då e det bättre att ha balans på det, även om jag inte har det just nu……hmm….. Men det kommer nog.

Ja ja ni fattar nog vad jag menar……

Nä nu ska jag inte sitta här o uggla mer, ska försöka få något litet gjort idag, om det nu går med mina fu##ing händer som inte funkar som dom ska, har ont bara jag skrivit detta….hmm….

Ta hand om er o erna nära o kära o njuuuut av livet o ljuset, för det ska jag när det kommer …..

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.