Blandat

Go morgon…

…..eller kanske god middag hade nästan passat bättre, eller. Blev att man sov lite ,länge i dag, inte bra det har ju en hel del o göra. Men jag tror nog jag ska hinna ändå. Ni undrar kanske på mitt bild val, men detta e just min frukost o sen en latte på dom 2 bananerna, attans vad man e nyttig……hihihih…. Men jag har ju inte gått ner snart 15 kg på 3 mån om jag hade ätigt som jag gjorde innan.

Det känns så underbart att kunna ha kläder som jag inte kunnat haft på snart 15 år, det e en känsla som inte går o beskriva så underbart e det.

Min biker kommer ju hit i kväll o det ska bara bli såååååååå mysigt, vi ska kolla Madagaskar 1i kväll, bara måste se den igen nu när man sett 2.an. Äntligen få ligga o mysa i hans famn igen ska bara bli så nice, jag längtar verkligen. Men måste städa av lite o damsuga innan han kommer i kväll.

 Kanske oxo ner på stan o fika med min fru,får väl se vad som händer o så, har inte hört från henne ännu så vi får väl se.

Näää nu ska jag gå o käka min frukost på balkongen o mysa med min lilla mise, ni får ha en underbar dag för det e ju kanon väder.

 Ha det bäst…

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.