Vänner

Man FÅR ha dåliga dagar…..

Jag vet inte riktigt om ni märkt det. Men en tid nu, ca en vecka tillbaka så har jag verkligen inte mått så bra.

Psykisk instabil, ALLT stressar mig, mycket får mig att gråta o jag är bara nere o mår dåligt psykiskt. Kallas även övergångsåldern eller klimakteriet…m.m.

O har ni inte gått genom det, eller ens är i närheten har ni ABSOLUT inget att komma med eller ni har inte ens rättigheten att uttala er om något alls i detta inlägget, för ni förstår inte detta alls.

Jag har fått höra ” Gå till psykolog”… Det har jag varit för något år sedan, det blev tre olika. Alla tre kom fram till att jag är en av dom som det går inte prata sig frisk.

Man kan bara stöta o blöta det ett visst antal gånger, sen går det inte mer. Vissa ärr läker helt enkelt inte. Visst två av dom tyckte ju att jag skulle ta antidepressiva, vilket jag vägrar.

Jag vill inte missa att må riktigt riktigt bra, som jag så klart oxo gör, det e inte mörkt alltid. Men i alla fall, när jag inte klarar mörkret längre, DÅ kan jag tänka mig att ta tabletter.

Men så länge jag klarar av mina mörka o jobbiga dippar så kommer jag ALDRIG att ge mig på sånna tabletter igen.

Sen ska ni höra en sak här….något HELT OTROLIGT!

Man FÅR lov att ha dåliga dagar och till o med veckor, det är absolut inget fel på det, DET ÄR MÄNSKLIGT!!

Så, så fort du har en eller till o med två dåliga dagar, då e det inte meningen att man ska springa till psykolog o få en diagnos, som en del människor gör.

Näää man får faktiskt lov att må lite dåligt ibland, det är HELT normalt!!!!

Sen en annan sak jag har fått höra, det e den här JÄVLA FÖRBANNADE offerkoftan. Jag ber inte att ni ska tycka synd om mig när jag skriver på Fb att jag mår dåligt.

Jag skriver där för att visa att det är OK att må dåligt, det är inte bara SKRYTBook utan vi är alla människor, o vi har alla dåliga dagar precis som vi har bra dagar.

Så för HELVETE, tyck inte synd om mig, ha förståelse i stället o bara visa att du finns där o att du har läst o förstått, det är inget annat jag är ute efter.

Sen har jag fått ännu en idiot grej, jo jag ska ta o se över mitt liv o kanske ta o flytta så jag kan komma på andra tankar o få annan energi så jag mår bättre…. Säger bara OMG!

Det var det tråkiga o jobbiga, nu det bästa på kvällen.

En väldigt ny vän från Stockholm skriver till mig på Messenger o frågar hur det är med mig. Frågar så innerligt för han bryr sig verkligen.

Vi pratar o jag får sagt vad det som tynger mig. Mycket med min fars sorg, det var 6 år sedan igår som han lämnade oss. Och sen problem med F-Kassan nu med sjukskrivning o lite andra saker.

Han lyfte mig med sina ord OCH för att han frågade hur det var med mig. Han kom inte med en massa råd o konstiga förslag. Utan han lyssnade på mig……

Sen sa han en sak ” Jag vet precis hur du har det, vet precis vad du menar o känner…..” Bara dom få orden hjälpte så ENORMT mycket.

Vissa människor kommer in i ens liv i helt rätt tid o en del försvinner från ens liv oxo till gott o ont.

Men kan ju säga det att på sista tiden har det kommit in en hel del vänner i mitt liv o jag bara väntar på tillfälle att lära känna dom mer.

Vissa som kommit in i vårt liv, dom går bara rakt in i hjärtat o själen på en, och det händer väldigt, väldigt sällan. Det är bara typiskt att dom bor i Stockholm, bägge två……hmm…. ( det finns hus här i byn som är till salu )

Nu har jag fått skriva av mig lite o gnälla o fan ta er om ni får för er att jag har någon jävla offerkofta på , för då känner ni verkligen inte mig…..

Ta hand om er o kom ihåg, man FÅR LOV ATT HA DÅLIGA DAGAR…..till o mer VECKOR! Man behöver inte springa till läkaren eller psykolog för det……

Njut nu av försommaren o ta vara på varje dag så bra ni bara kan……

O tack du underbara vän i Stockholm som lyssnade o fick mig på andra tankar…..Du vet vem du e…..

”We always lift each other up <3 ”

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.