Blandat

D-vitamin o Coca Cola…

Tänk vad lite sol o socker kan göra…….hahahahaha.j0433823

Jag tog mig i kragen o åkte o sola o på vägen tog jag mig friheten o köpa en ”riktig” coca cola men ”riktigt” socker i. Jag har ju näst intill plockat bort allt det vita sockret från min mat o det jag stoppar i mig. Men snacka om solningen o sockret hjälpte, när jag vaknar i morgon kommer jag må som vanligt, det bara vet jag, o det känns bättre redan nu o det e såååååååååå skönt.

42-16804681Har fixat till mina fossingar o glott på tv, bara så nice o Ceccan verkar må bättre nu, tack o lov. Så jag ska nog inte vara så orolig, men jag måste nog vara beredd på det trots allt hon e ju ändå 17 år.

Nä nu ska jag slänga mig i soffan o glo på tv igen, ville bara göra detta lilla inlägg, kanske kommer det ett senareoxo, vem vet…..

Baj Haj, o torsk!

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.