Blandat

Gaddning i morgon!!!

Idag när jag satt på jobb så vid lunch tid så ringde min mobbe. Det var Jasmine från HogHill Tattoo i Åstorp, en relativt ny vän till mig som undrade om jag ville komma i morgon o bli gaddad, hon hade fått ett återbud nämligen.

 O självklart sa jag JA!!!!!!. Det ska bli så himla kul o få något nytt, o hon e verkligen duktig på just blommor o det keltiska, som jag ska ha.

Vi kom överens om att jag skulle komma till hennes studio kl 11.15 o eftersom jag e ledig i morgon så e det ju inga problem alls. Men fy bubblan var jag blev nervös när jag sen började tänka på att jag skulle gadda mig, det var ju dock mer än 10 år sen sist.

 Men sen så har jag ju ett helt annat förhållande till smärta nu, än vad jag hade innan…..*ler masochistiskt*………hahahahahaha

Ja ja men sen så pratade jag lite med min älskling o det ska bli så nice o få träffa honom i kväll, längtar verkligen. Även om han när kl var 15.30 ringde mig o undrade vart jag höll till, då var han uppe på mitt jobb. Bara för att ge mig skissen Jasmin ritat till min gaddning, det förslaget, o det kommer bara bli sååååååååå fint, när det väl kommer på mig.

Innan jag körde hem i dag så var jag inne om o solade, det e bara få skönt, o sen körde jag inom ICA o köpte Helosan salva oxo, behöver ju det till gaddningen när jag gjort det första i morgon. För jag tror att vi kommer dela upp det på 2 ggr, tror jag, det beror väl vilken kärring jag e o vad jag klarar ut………..som Ch sa………hmm……

 Nä nu ska jag äta o mysa med min kise innan Ch kommer i kväll, ska bli så nice o mysa i hans famn i kväll.

 Massa Kjamixar…

 p.s. Längtar tills i morgon men ändå inte, men ändå. Ja jag vet jag e skadad…….hihihihih

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.