Blandat

Hängig kise…

bild007Har en liten kise mys som inte mår så bra i dag. Jag har en del saker o fixa men jag vet inte riktigt om jag vill lämna hemme ensam. Hon e så trött o får inte direkt behålla in mat, förutom kaffegrädden som hon såååååå gärna slickar i sig.

Vet inte riktigt vad jag skulle gjort om nu oxo hon försvann, det var jobbigt nog att behöva ta bort min andra lilla älskling.

Hon blev så jätte dålig, hon blev bara sämre o sämre, hon ville äta men kunde inte. Då åkte jag in med henne till vetrinären o vi tog blodprov, fick då reda på att hon hade fått gulsot.

Hon fick behandling o kom hem o åt som en liten häst. Men sen så blev hon dålig igen på bara 2 veckor, då kännde jag det att det var nog hennes tid, o det var det hemskaste jag gjort i hela mitt liv. Jag börjar gråta även nu när jag sitter o skriver om det.

Då visade sig att hon hade fått leukemi OXO, så det fanns bara en sak o göra, o det var att låta henne somna in, men jag älskar ändå henne så oerhört mycket, även om hon inte finns här hos mig.

bilder-o-misan2

Så jag bara ber o hoppas att det inte e Ceccans tid ännu, vet inte riktigt om jag skulle klara ut det, inte just nu i alla fall. Men jag hoppas att det inte e så nu, hon får ju trots allt behålla grädden o hon e visserligen rätt trött, men sen e hon ju oxo 17 år, så det e ju ingen ungkatt precis.

Men det e nog det värsta med just husdjur, det e när dom blir sjuka o gamla, annars ger dom ju bara sååååå otroligt mycket kärlek o det e så underbart att det finns någon som älskar en villkorslöst, vilket man inte kan få från en person, inte den ärligheten ett djur kan ge i alla fall.

Vill inte tänka alls i dom banorna men fy vad hemskt om hon oxo försvann, men nu ska jag inte det, ”Man ska inte måla fan på väggen…” det räcker ju att man tittar i speglen…….HAHAHAHAHAHA

Ja ja men nu ska jag ta o messa min lilla älskling o önska han lycka till i eftermiddag,  sen ska jag ta o tvätta mina golv. Får väl se om jag kan få upp cyklen idag, om nu C e där så han kan fixa den, vill ju inte ha någon av dom andra som grejar med den ju, då lär den inte funka alls……..

Måste bara säga att jag gillar detta programmet bara mer o mer, tack min lilla Fru.

Som sagt, tvätta golven o städa undan o tvätta lite i dag med. Vem vet kanske det kommer ett inlägg i kväll med, vi får väl se….

Haj Baj!

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.