Blandat

O hur mycket….

Har jag fått gjort i dag egentligen, inte ett djä-la skit. Har bara suttis här o pysslat med detta, men nu börjar den verkligen ta form, såååååå himla kul.CB026688 Men nu bara måste jag ta o göra vad jag ska här i dag. Bara måste ta hand om tvätten nu o diska litta. Ja ja jag har ju tid på mig.

Min älskling sitter o hård pluggar just nu så han har o göra. Plus att han e sjuk den stackare, jag har väl slitit ut honom……..hihihihih. Njä så illa e det ju inte, eller??????

Men i alla fall så har jag fått rätt så mycket reda på denna bloggen nu, kommer nog bara att skriva i denbna nu mera, måste ju vänja mig o sen så ÄGER jag ju denna domänen så det e ju lika bra o använda den ju. Måste försöka lära mig ännu ett nytt programm i denna veckan, så jag kan fixa den andra hemsidan som jag håller på med. Men det får vi ta i morgon eller något, hannas blir det härdsmälta………hahahahahahaha…….. eller kan det det i ett tomrum??????????

Ja som sagt måste ta tag i mitt liv nu o gaddningen har börjat klia som bara den, så den läker kanon fint, ska be min älskling ta en bild på den nu i helgen o lägga upp den här om ni nu vill se.

Ha en bar dag o så kanske vi ses sen, vem vet……

Haj Baj Baj!

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.