Blandat

Sörjer….

Jag har en paus i bloggandet nu, jag sörjer o vänner eller så kallade vänner 42-15456531som inte kan god ta detta på alla sätt o vis. Att ha förståelse för att jag inte vill träffa folk o så har jag inte mycket o säga till. Jag blir bara så ledsen när människor e så fyrkantiga o inte kan tänka sig in i en annan människas situation.

Som sagt kommer skriva mer om detta senare men nu mår jag så himla dåligt att jag vet inte vart jag ska ta vägen bara. Jag har inga trevliga tankar i huvet precis, o dom e riktigt riktigt mörka o svarta. Man vill ju bara komma bort från att må så här dåligt o slippa känna såhär tomt o kallt inombords……..nästan så man gör vad som helst!

O  ja det e dumma tankar jag har o inte e det mycket vänner jag har o kunna prata med heller, för dom visar sig inte ha någon som helst förståelse alls, har man ju märkt. Visst finns det guldkorn men tyvärr så finns det lilla guldkornet inte i denna staden utan hon finns längre upp i landet o hon e verkligen en vän som stöttar en o finns där om det behövs, tyvärr finns det inte så många sådana.

Men nu ska jag sluta gnälla för jag känner att en gråtattack börjar komma så det e lika bäst o sluta…………

Hoppas ni mår bättre än mig….

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.