Blandat

Dag 2…on Gotland…

O vilken dag det har varit hittin tills. Vi vaknade litta olika, Jo R var uppe tidigt o varit ute o gått men jag vaknade ca kl 10 o då var Ch redan uppe, han mådde inte så bra…*fniss*..men det var ju själv förvållat…….Så vi käkade litta o tog det allmänt lugnt. Sen var det o byta om i upp på hojen.

Vi började med att vi skulle åka till Fårö o kolla raukarna o så färjan dit så träffade vi en snubbe som snackade om ett ställe som för länge sen var en svart pub eller en svart klubb. Han var ju gotlänning så man fattade ju så där…..hahahahah.

IMG_0065I alla fall så vi kom överrens om att hans skulle köra före oss o visa vägen. O vilket ställe!!!!!!! Fy tusan var mysigt det var. Vet inte om det går o få in bilden jag tog men ser ni bilden här så gick det. Men i alla fall vi tog en fika där o kom övrerens med den klubben som oxo var däratt vi skulle med dom en runda så vi körde 9 hojar o fy tusan så cooooooooolt!. O vädert var ju bara så nice, inte för mycket sol men lite o precis lagom temp…ca 20 grader………Kan det bli bättre?

Vi körde till Fårös fyr o kollade litta raukar o sen vidare till ett ställe som verkligen e känt för just raukar. Men det bästa o mest niceiga var ju körandet hit o dit på alla mysiga vägar. Ja men när vi var klara med att kolla raukar så körde vi till bil färjan o åkte över till Gotland igen, men vi stannade o tog en korv innan vi körde på färjan. Sen blev det en massa nice hojkörning till en hamn, Kappehamn, tror jag att det hette. Där blev det mat, mega stor hamburgare med guacomole o bacon o pommes, så gott men jag orkade förstås inte hela.

Efter detta så kom vi överrens att vi skulle träffas inne i Visby i kväll o parta lite med denna klubben, dom e så himla kuliga, en mc klubb från Stockholm, kanon killar allihopa, en sbm klubb e det. Men just nu så sitter vi här o förfestar litta för att sen ta oss in till Visby o kolla läget. Så det e party i kväll igen, men sen e det nog stopp ett tag, det har blivit litta mycket nu en tid o det e ju inte riktigt bra för kroppen.

Men men i alla fall så det allra bästa med allt detta men Gotland o allt e ju att jag e här med min älskade Ch, han betyder så himmla mycket för mig o han e så underbar så det e ju knappt sant……..om ni bara visste…….hihihih.Jag älska denna mannen så otroligt mycket o han e verkligen en man jag inte kan eller vill vara utan….Så det så…..

Nä nu ska jag inte sitta här o skriva med utan gå ut o dricka en Cider beller något o sen e det Visby som gäller. Kanske blir det ett binlägg imorgon oxo, vi får se………hihihihi…..

Baj baj!

P.s ….Det ser ut som jag fått horn, har två av alla mina myggbet o dom sitter i PANNAN! på var sin sida…*grrrrr*

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.