Blandat

Nu så….ÄNTLIGEN HÄR!!!!!

Ja nu sitter vi här o bara myser. Har haft en mysig dag o en massa åkande på hoj. Ja ni får ta o ursäkta mitt ord val, har ju dock druckit ett glas vin o jag tål ju inte alls något………hihihihih

Vi har precis ätigt en otroligt god buffe på mackor, sill, ägg o en massa annat gott. O nu äntligen e jag mätt ORDENTLIGT!!!!! … o det e så himla skönt. Vi bara sitter o myser o har det så himla bra o pratar en massa skit o bara har det bra.

visbyI går så körde vi HELA dagen o sen när vi kom fram till Oskarshamn så tog vi in på ett hotell o sen var det ut på byn o ta en öl/vin o käka en go middag, vilket det oxo blev. Blev väl litta mycket vin så jag somnade nästan direkt när vi kom till hotellet, VILKET JAG HAR FÅTT HÖRA HELA DAGEN!!!!!!!!……..*grymt*……..hahahahahaha.

Så nu ska jag inte vara långrandig utan ta ett glas vin till o sen bara mysa med min älskling o våra väldigt nära o kära vänner. Ni får ha det attans bra o det kommer litta inlägg litta efterhand under veckan, vi e ju faktiskt på semester…..

Ha det bättre än bäst……..

Poss Haj!!!!!

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.