Blandat

Nytt i badrummet…

Ja då var äntligen badrummet klart, vi har ju äntligen fått bort stoppet som var i brunnen så nu var det läge o fixa till där ordentligt…..hihihi

Ni kan ju se själva o skriv gärna vad ni tycker…..If You Dare…….*asg*

badr

I dag har väl inte hänt så jätte mycket mer än att jag har varit en massa ärende bara. Först ner på Åhlens o köpte mascara o ögonskugga, skulle ha tag i en spegel oxo som man kan ha med sig men dom var fför dyra där.

Efter det så körde jag ut på Väla o kolla de på Gina T om det fanns något kul, men nopp, man har ju börjat bli kräsen. Sen var det Apoteket som gällde, e ju litta förkyld o behöver eller behövde Otrivin. Kunde inte låta bli o gå in om Din sko o prova ett par as snygga skor, jag skulle såååååå jätte gärna vilja ha dom men jag har bara inte råd, men jag skulle kunna göra vad som helst för dom skorna.

Men men sen blev det H&M o det blev en tröja, dom hade ju club dag i dag så man fick ju lite rabatt, nice. Sen innan jag körde hem så svängde jag in om Jysk o köpte 3 vita handukar, jag ni ser ju här hur dom blev…………hahahahaha.j0434833

Sen hem o fixa mat, det var ju min tur o fixa köttfärssås i dag o den blev rätt ok, inte lika god som Mojans men ändå rätt ok. Sen under kvällen så fixade jag till mina Mc byxor, tyckte att dom skulle bli lite mera JAG, kanske finns det blid på dom i morgon, om dom bllir klara. Annars har det bara varit mys i soffan i kväll, rätt nice.

Måste säga att jag trivs faktiskt rätt bra i min nya hår färg, ska nog ta ett bra kort i morgon så ni får se.

Nu ska jag ta o kolla till mina byxor o se om det finns något annat coolt man kan göra på dom, ha det bättre än bäst o sov så gott när ni kommer så långt…..

Natti Natt natt…

 

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.