Blandat

Ont i ryggen som f**…..

Så nu vill jag inte mera!!!!!!! Har varit sjuk nu i snart 3 dagar o e såååååååå trött på det. Har åkt på inflensan som har satt sig i mina muskler o fy tusan så jobbigt det e. Ont i hela kroppen mest dock ryggen o höfterna o huvet förståss, men det e ju tomt så det e lugnt….*asg*….. I alla fall så e jag bara sååååååååå trött på det nu.12345

Vaknade vid kl 07,30 i morse o hade så himla ont i halsen så det gjorde ont o bara andas, fy vad hemskt det var. Men så kom jag på att min älskling ( han tar hand om mig nu när jag e sjuk, lagar mat o pysslar om mig, älskar denna mannen såååååååå otroligt mycket!!! ) hade köpt hem glass till mig i går så jag tog ett fat glasso då blev det bättre, sen kunde jag nanna ett tag till.

Hela eftermidagen har jag bara legat på soffan eller i sängen o mått skit, har ju onte i ryggen så jag skulle kunna gråta, tur det finns värktabletter…… J ajag vet att nu e det attans mycket gnäll, men tack vare att jag käkade glass i eftermiddags oxo så har jag nästan helt blivit av med hals ontet. Fy vad det regnar o åskar nu, tur man e inne……..Det e som om man skulle stå i duchen…..helt otroligt…… Usch har lite ångest för att man ätigt ett HELT paket glass 0,5 l inte så himla mycket men ändå, i alla fall så e halsen nästan ok ni igen., ja ja men det e ju så sällan jag äter glass numera o snart blir det inget ätande alls………

Nä nu när det har slutat o regna så ska jag nog ta o ta mig till ett solarie o få litta sol, känns som om jag behöver det faktiskt.  Så det så…

Ha det bäst, jag ska i alla fall försöka……..

Baj baj!

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.