Blandat

Jobbigt…

j0289723Just nu så sitter jag här o våndas av att behöva stänga inne min lilla älskling i köket, för att han ska kunna vänja sig att vara själv. O han gnäller o ylar o har sig. Dock inte lika mycket nu som första ggr jag gjorde det. Nu har han klarat 13 min, han e sååååå duktig, men gnäller lite ändå. Snart ska jag ta o släppa ut honom o busa litta med sötnosen. Visst e detta jobbigt som f-n men han måste ju lära sig ju.

Ch e ute o kör i dag, inget vidare väder förståss, men e man biker så e man ju. Litta trist e det ju att man inte kan följa med mer, känns litta trist att man e så hära låst som man e nu. Men har man vovve så har man ju, visst visste jag att det var mycket jobb, men inte riktigt så här mycket, trodde ju vi skulle dela på jobbet litta men nopp, inte det. Känns lite som om att jag verklgen gör ALLT o blad känns det jätte jobbigt o lite ensamt faktiskt. Det e inte alls att jag klagar o så o visst vi kom överrens om att det var JAG som skulle ha det största ansvaret, men trodde inte att jag skulle ha ALLT faktiskt, vet inte kanske var det jag som missförstod et ingen aning.

Nu e det inte alls meningen att det ska låta som jag klagar för det gör jag inte, det bara känns jobbigt i bland o ibland känns det lite orättvist, men men, man kan ju inte få allt , men hen helt liten underbar liten älskling har jag i alla fall, något som jag faktiskt aldrig trodde att jag skulle kunna få.

CB030086O det e faktiskt tackvare min älskade Ch så jag har denna lilla underbart fina varelse i mitt liv. Hade det inte varit för honom så haqde jag nog aldrig fått en hund tyvärr, nja jo kanske  i framtiden, väldigt långt fram i framtiden då. Det e så mycket som har fallt på plats sedan jag träffade Ch o det känns så otroligt bra allt. O det e ju klart hade det inte kännts bra hade vi ju inte gått så snabbt o strakt framåt som vi har på dessa snart 6 mån….( 20 sept ).

Vågar nog vara så modig att skriva att han faktiskt e det bästa som hänt mig, o han e så snäll o omtänksam o go så det knappt e sant. Minst en ggr om dagen säger han något så jätte snällt till mig så man bara smälter, o jag e ju inte van vid komplimanger alls så jag vet inte riktigt hur jag ska bete mig. Manhar ju inte precis haft sunda förhållanden i sitt liv o mitt äktenskap ska vi ju inte prata om ju…..( kommer göra ett inlägg om det senare här framåt, tror jag ) men sunt var det ju absolut inte….

Sen e han bara underbar på sitt sätt, visst finns det små saker men det e inget alls o prata om för han e bara bäst!!! ….*asg*…. Sitter faktiskt just nu o längtar tills han kommer hem, även om jag e litta avis på att han e ute o kör o har kul o jag får ta o vara henna med vovven, men hade nog inte riktigt velat åka med ändå i dag, inget kuligt väder ju. Men det hade varit kul o hitta på något, det var ett tag sen bara han o jag gjorde något, får väl bli ändring på det till helgen.

Ja nu e det 3:dje ggr som vovven e instängt i köket o snart har han klart 15 min, kanske ska det gå att han klarat 25 min, får väl se. Går o släpper ut honom när han e lugn o inte gnäller så mycket så han inte tror att man kommer bara för att han gnäller. Ja jag har titta mycket på Ceasar Milan ” Mannen som talar med hundar”  o tycket att han säger mycket bra saker faktiskt. Kollade alltid på hans programm för ett tag sen o lärde mig väldigt mycket från honom. O det som han praktiserar funkat oxo på katter, lovar, jag provade faktiskt….hahahaha.

Nu e snart tvätten klar så det e väl dax o ta o hänga upp den, e så glad att jagj0399151 har tvättmaskin i lägenheten, trist bara att man inte har en torktumlare, det hade varit guld, men men det går ändå ju. Nu e det faktiskt helt tyst i köket, inte ett ljud, han e bara såååå jätte duktig. Han har redan lärt sig att åka bil, sitta när vi kommer in från o varit ute o det e bara på mindre än en vecka, helt otroligt.

20 min har han klarat nu ska se om det går med 30 min, så hinner jag hänga tvätten…hahahaha.Ni får ha det bäst o så, kanske blir det ett inlägg till senare i dag får väl se, men jag måste ta o blogga litta mere nu tror jag e lite kass på det. Eller hur?

Ha det…

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.