Blandat

Inte ork…

untitled..o skriva något direkt i dag. Har inte hänt så mycket o det som har hänt vill jag inte skriva om. Det har helt enkelt varit en kass dag bara.

Plus att vi fick reda på att min bror har svininflensan o han ligger i riskgruppen, diabetiker,  inte kul alls. O stackars honom, inte ett dugg kul o vara sjuk ju. Men läkaren sa att han skulle vara bättre på måndag, så vi hoppas på det.

Nu ska jag ta o ta tag i o fixa nya klor för dessa jag har nu e bara föööööööör hemska o blir på dåligt humör av att dom spricker o går sönder o så. Får väl se om jag bloggar något i helgen, e inte riktigt på humör o sitta o skriva precis.

Ha en bra helg o så i alla fall.

Haj…

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.