Blandat

Seeeeg dag…

IMG_0146I dag har det inte hänt så jätte mycket alls, var jätte seg ända tills ca kl 15.00 då fick jag tummarna loss. Tog o diskade, o plockade undan lite här hemma o sen fixade till mig lite. Det var meningen att jag skulle ha åkt hem till en vännina o fikat i dag men hon mådde inte så bra så det blev inget. Lite trist för jag hade verkligen sett fram emot detta, men men.

Var bara tvungen o ta med denna bilden på när jag o Ch var på Tropikariet i sommras, den e bara sååååå bra!!!

I alla fall så vid ca 16 tiden så gick jag o Attila ut en runda o det blev inte lika länge som i går bara 50 min i dag, men gissa om han var trött sen idag ändå. Just nu ligger han bakom mig här i data rummet o nannar på sin lilla filt o e bara såååååååååå trött.

I all fall när jag kom hem från rundan med honom så hade min älskling redan kommit hem, mys mys, vi kom överrens om att han skulle fixa maten i dag sså jag stack i väg o köpte hårfärg o lite annat. O när jag kom hem så fixade jag till håret, o gissa om det har hängt över mig en del. 242696_pack

Det vara bara såååå skönt o få det gjort så jag kommer vara as snygg på Höganäsmarknaden på lördag………….*asg*…………Skämt o sidor, vi kom överrens om att vi ska på den i dag o det ska bara bli sååååååååå kul, har inte varit på den på ca 10 år så det ska verkligen bli kul o få åka dit med min älskling. Skit bara att man inte fått pengar ännu, men det kanske jag kan lösa på något sätt, får se……….

Nu ska jag i alla fall ta o ta mig ett glas mjölk o sen ska jag gå o lägga meg med min älskling som redan ligger i sängen o väntar på mig, så ha det bäst för det ska jag ha……

Natti natt natt!

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.