Blandat

Hundmatskålar…

CB108076Ja det e inte så jätte mycket som hänt i dag inte. Kom upp sent ca 09.20 kanske o då var det ju ut med det lilla livet. Sen slappade vi framför datan ett tag o kollade jobb o liknande. Det blev  lite tv till frukosten som blev mackor i dag i stället för havregryns gröt som jag äter annars varje dag, man måste ju skifta litta, i morgon blir det nog musli o det e inte fel det inte.

Ja vad hände sen då, jo fixade till mig o stack i väg o letade skålar till lille Atte, vilket inte alls var lätt att hitta inte, nästan omöjligt faktiskt. Hittade men tyckte att dom var lite dyra, men min älskling Ch o jag ska köra o kolla på dom i morgon o då ska jag försöka skrapa i hop dom kronorna som ett nytt halsband till Atte kostar, det e bara sååååååååå fint det jag har hittat. Men har kanske inte råd till det…

Har inte alls några cash kvar, banken drog lite väl mycket denna månaden, nu nästan helt tomt på kontot, HATAR  det….*ggrrrrr*…

I alla fall så hade jag så jag kunde köpa en fin hundbädd till honom i alla fall o det var nice o gissa om han gillar den. Den e ju helt klart godkänd o det e ju bra det, ska köpa en till nästa månad när jag fått pengar så han kan ha en uppe på firman oxo.

I alla fall så i dag har jag varit på Rusta, Jysk, ÖverskottsBolaget, Väla djuräffär, Grissly,  o Hyllinge,  Djurkompaniet o kollat men vi får väl se om vi köper skålaran i morgon ( hoppas, hoppas, hoppas) för det skulle vara bra, just nu så leker han med dom han har o visst det ska han inte göra men han e dock bara 3 månader ju….j0434126

I alla fall så ska vi ju ta o prova något som heter Linas Matkasse nu i veckan,  dom varorna kommer hem till en o dom kom när jag var med Attila hos mina päron så Ch tog emot dom. Där får man recept, varor o allt du behöver o det e inte dyrt heller, kolla in det på länken bara, vi ska verkligen görra detta o det jag gjorde i dag blev riktigt, riktigt gott.

Ugnsstekta rotfrukter med kyckling o citron o honungs olja, fy tusna så gott o lätt o göra. Detta e verkligen en sak jag kan rekommendera, verkligen o sen e det nyttigt som bara den oxo. Det e en dietist som sätter i hop recepten o det e verkligen gott.

Nä nu ska jag nog ta o gå o ta sista disken o sen e det sängen som gäller för lilla mig. Min älskade har redan lagt sig, han ska upp kl 06.00 o morgon stackaren, han e bara det bästa som finns , så det så….

Sov sött i ha det bäst om ni kan o vågar, nu vet jag verkligen inte vad jag ska38568-bigthumbnail skriva med så jag bara svamlar nu, tror nog att jag ska ta o byta designen här i morgon byta ut litta bilder o så.

Natti Natt natt…

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.