Blandat

Mys Måndag…

Det  e så himla mysigt o vakna upp o ha sin älskling hemma en måndag, det 42-16573081finns bara inget bättre, men det e ju bara för att han jobbade i går morse kl 06.00 stackaren.

Jaha då e det en ny vecka igen. O i dag ska vi o kolla på hus! Det ska bara bli såååååå jätte kuligt, o speciellt o kolla på det med min älskade, finns ingen i världen mer som jag vill skaffa hus med så mycket som jag vill med honom.

O ovan på allt så e jag helt till freds att flytta från stan, fattar noll. Hade dete varit för ca 1-2 år sedan så skulle jag ALDRIG få för mig att flytta, inte en chans, men nu. Nu inga problem alls, snarare tvärt om faktiskt, han gör verkligen något med mig som jag inte riktigt kan fatta, men underbart e det i alla fall. Hur mesigt eller mega kärt lät inte det då…..hahahaha, men så e det ju.

I alla fall så ska vi vara i Billesholm kl 16.30 o kolla på det, det har pool o bastu i källaren o kanon fin inglasad altan o dubbelt garage, så hila nice, ska bli kul o titta på det o få se det i verkligheten nu när vi har tittat på det i ca 3 månader eller så. Kul ska det bli i alla fall.

Måste en runda till Af o få mitt papper på skrivit o stämplat o sen skicka det oxo, får bara inte glömma det. Sen måste vi få litta ordning i lägeheten oxo, måste dammsuga o diska o fixa till, så det blir o dra igång det nu efter bloggandet. Kännde att jag bara måste ta o blogga i dag för det blev ju inget alls i går.

42-16071882Annars så hände inte såååå jätte mycket i går, det blev Thailenskt i går för er som undrar o jag bara måste rekommendera att ni provar o käka där, Phuun Tai nere på Sundstorget, det e bara såå jätte gott, lovar.

Min älskade kommer ju o åka ifrån mig i morgon o jobba o Stockholm i ca 12 dagar…..*snyft*..inte alls kul men han frågade faktiskt mig innan han sa ja o jag tyckte att det var ok, men nu har jag ångrat mig, vill inte att han åker. O det blir jag som kör honom till flygplatsen i Ängelholm i morgon, o det e u inte alls tidigt han flyger nääää då!!! Jo kl 07.20 o han ska nog vara där ca en timme innan, askul ju! NOT!!!!!!dirty-dishes

Det e i alla fall rätt fint väder i dag, solen tittar fram lite då o då, o det verkar vara uppehåll nu i alla fall. När jag börjar skriva om vädert då har jag verkligen inget mera o skriva om faktiskt, så det e kanske tid o sluta skriva nu. Får väl göra ett litet inlägg här senare i kväll o berätta om hur huset var o så. Nu e det disken ( o det e INTE som på bilden…hihi ) som gäller o min älskling ska ta o dammsuga….

Haj Baj!!!

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.