Blandat

Gryning…o jag e uppe!

j0405170Har nästan precis kommit hem o klockan e bara 07.30. Har lämnat min älskling på Ängelholms flygplats, han ska ju till Stockholm o jobba i ca 10-12 dagar O jag saknar honom redan som bara dan, det känns så jätte tomt redan  o det e ju hur många dagar som helst kvar ju, inte alls kul. Visst han kommer ju igen men änså, han finns inte i min närhet eller ens inom räckhåll o det e jobbigt som FAN!!!!

Som tur e har jag ju Attila så jag e ju inte helt själv tack  o lov. Trodde inte jag skulle sakna honom redan faktiskt, helt ortoligt o detta känns verkligen. Han var ju så underbar att han faktiskt frågade vad jag tyckte o om jag tyckte att det var ok att han åkte upp o jobbade. O jag mitt dumma fån sa visst det e lugnt. Gissa om jag ångrat mig nu…så in i helvete…..men han ringer nog snart, för han borde vara uppe om ca 30 min nu, läntar redan tills det ringer…Jag e nog fan kär fortfarande…..eller?!????

j0227695I alla fall så ni kanske undrar hur huset var i går, helt djävla underbart var det. Det hade passat oss så himla bra så det e inte sant, vi kännde likadamt bägge två, vi vill verkligen ha det, o ska göra vad vi kan för att kunna lösa det ekonomiskt. Det huset var verkligen vi, pool, kanon fin terras, växthus, inte så stor trägård, insyns skyddat o ett stort garage. Det e bara såååååå perfekt för oss…..hoppas, hoppas, hoppas……Vi kom i alla fall fram till att detta e verkligen vårat drömhus, inget snack om det.

När vi körde hem så kändes det verkligen att detta kunde vara VÅRAT hus o att vi hade LÄTT kunnat trivas där utan några som helst problem. Men nu e det ju så att om det verkligen e meningen så kommer vi att få det o allt kommer att ordna sig, o e vet inte meningen så e det inte, men då kommer det att göra riktigt, riktigt ont o jag bara hoppasj0177865 att jag inte behöver uppleva det.

Men vi vågar inte riktigt hoppas för mycket, inte någon av oss, men visst vill vi, mer än vi nog kan förstå. För vi vill ha något som är vårat som vi har ihop, ja som verkligen e vårat. O detta har jag ALDRIG någonsin kännt så starkt att jag vill bo ihop med någon, vi är verkligen ämnade för varandra, allt bara känns så himla bra o att skaffa hus i hop känns oxo så himla rätt o bra så det e kansppt sant, o jag som trott att jag varit kär innan, NOPP det har jag inte, men NU E JAG! Så in i helvete…..eller??!???

Nu tror jag att jag ska ta o redigera detta, lägga till lite bilder o kanske laga mig en kopp kaffe, eller kanske inte. Fick jätte ont i tänderna i går o har fortfarande ont. Det e nog förkylning för det är små förkylningsblåsor på tandköttet o då har man ju ont o hela tanden oxo, inte kuligt alls. Men det går ju över o sen så vandrar det oxo så det e ingen tand…( hoppas jag ), för jag bara HATAR att gå till tandläkaren, bland det värsta jag vet, har verkligen tandläkar skräck o det e inte ett dugg kul o ha ont i tänderna då ska ni veta.

Nä det blir nog lite kaffe ändå för jag vill hålla mig vaken tills min älskling Ch ringer så jag får höra hans röst. Den lilla älsklingen har gått o lagt sig i sovrummer, batterierna tog nog slut………hihihih….så han ska väll ladda dom nu…. För ha e verkligen som en liten stutts boll i bland, o visst e det jobbigt ibland, men mest e det nog bara underbart.

42-15655173Nu e det kaffe som gäller o sen e det kolla lite tv o sen ska jag nog ta o lägga mig ett tag för jag har varit vaken sedan kl 04.32 så jag kommer nog bli trötter rätt så snart. Fick mess från min älskling att han har kommit fram, skönt att det gick bra…..Får väl se om det blir ett inlägg senare kanske, kanske……..

Haj Baj!!!

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.