Blandat

Nu så…

Äntligen har jag fått tummaran loss o blogga. Det e ju inte klokt att det ska sitta inne så eller vara så svårt att ta sig tid till att göra det, HELT dj***a otroligt. Men nu sitter jag här i alla fall, o skriver, o dt e f*n på tiden det, måste ta o skärpa mig på detta.

Ja ja o vad ska man då ta o skriva om då…….hmm…….Attila kanske. Har42-16477852 äntligen fått in oss på en valpkurs i Mörarp som börjar den 4 nov o det ska bara bli sååååååå himla kul. På något som heter ”Vi 2 Hundcenter” o det ser jätte fint ut, så det ska bli kuligt. Annars så går det bara bra med det lilla livet, han e busig som attans o biter på ALLT! Han börjar sakta men säkert att bli rumsren nu, men i bland så kommer det en liten skvätt, men det e ju inte hela världen ju. Men en sak som han har lärt sig e att krypa upp i soffan den lilla busen. O det ska han ju bara inte få smak på, men visst e han söt när han ligger där.

Jaha det var om vovven det o nu snart så ska jag o Ch hem till min kära bror o hjälpa dom o flytta litta o sen ska jag ner o hämta min mor när hon slutat jobba, så jag hinner nog inte hjälpa till sååååååå himla mycket, vi ska ju ha med oss Atte oxo så jag får väl ha koll på honom oxo. Han ska ju få träffa deras hund Chicko i dag för första ggr så vi får ju se hur det kommer att gär.

I går tog jag o Attila en runda till Perstorp o hälsade på ”pappa”, vi skulle ha gått en runda där på något spår men det började regna så vi körde hem till hans bror o fru istället. O så fick Atte träffa Tyson, deras vita schäfer, han e bara sååååååååå himla fin, nog en av dom finaste vovvar jag sett o träffat o han e bara sååååååå snäll. Det gick jätte bra så där har vi nog en till familj som kan passa Attila om det behövs någon gång. Sen körde vi inom Chs föräldrar oxo en liten runda o sa hej, kan ju inte bara strunta i det nu när vi väl var i Perstorp.

Jag körde ju med min bil o Ch med hans så sen körde jag hem o började med maten o han körde lite senare o stack inom City Gross på vägen hem o köpte morötter till mig o snus till sig. Sen var det bara en massa mys i soffan resten av kvällen o kom i säng rätt så tidigt, o det var skönt så man kom upp i tid i dag.

DSC00976Så nu e jag i alla fall lite i fatt med vad som her hänt o så. I dag har det inte hänt så jätte mycket, mer än att Attila krypit upp i soffan o jag somnade sen i soffan en liten stund o vi har varit ute o det e verkligen höst nu. När jag hämtar min mor i kväll så ska jag in om o köpa lite band av henne så jag kan fixa till min höst krans som jag brukar ha på dörren.

Nä nu ska jag ta o avsluta här o redigera detta o lägga in lite bilder, så det inte blir så trist o läsa, håller på o lägga över kort från mobben nu oxo.

Ni får ha det så bäst o sköt om er, om det nu e någon som läser detta, o hoppas att jag snart får tummarna lossi gen , förhoppningsvis i morgon, så jag får blogga litta då oxo. Det e rätt så skönt o skriva av sig faktiskt, så hoppas på det bästa……

Nu e det flyttning som gäller, ska bara byta om först o gå ut med Attila så detj0437633 inte händer en olycka i bilen…

Poss Haj…

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.