Blandat

Lugnt…

Ja o vad har hänt i dag då? jo vi var en liten runda på Familia o gick några ärenden o käkade litta, sen bar det av hemåt o ta det lugnt. Min älskling skulle på ett möte med klubben o då passade jag på att städa lite, attans skönt o få ording e det.

Sen när han kom hem så kollade vi Idol o myste som bara den i soffan, sååååååååå nice, o sen e vi världsbäst på just att mysa……hihihi Den serien som sen går efter ”Idol” e ju bara så mega bra ” Flash forward” den e nästan lika bra som ”Fringe” men bara nääääästan. Har ni inte sett serien så rekomenderar jag den verkligen, ge den en chans.

FlashForward2

Nä nu vet jag minsann inte alls vad jag ska skriva mera så det e väl tid o avsluta, det e ju en stor dag i morgon ju….hiihihih…..

Det e det ju i dag oxo ju, min älskade far fyller ju år…..

Grattis min älskade Pappa på din födelsedag! Älskar dig….

j0436344

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.