Blandat

Då så….

Nu så e besiktningen äntligen igång. Dom kom bara ca 2.30 min försent!  Egentligen så skulle do m ha varit här kl 12 men hon ringde o sa att dom var ca 2 timmar sena, ja ja men nu e dom här i alla fall. Vi får väl se hur det går o vad som jag måste åtgärdas o så, o fet skulle inte alls förvåna mig om att det kommer att bli dyrt, för jag har ju VERKLIGEN det gott ställt nu, NOT!!!!!!

Ja ha o vad ska jan nu ta o skriva om då???? Just nu så går dom runder o kollar litta överallt o skriver o så, så jag sitter här vid datan så man inte e ivägen. Ska väl ta o byta design nu när man har möjlighet o tid. o då får jag ju ta o få till det oxo så gott det går o så JAG e nöjd. Ja som du mmärker så skriver jag mest o bara svamlar för jag vet inte riktigt hur o vad jag ska skriva.

Hon min kundvärd som det heter hon är ny på detta o ”har precis gått en utbildning ” så hon kommer vara grundlig, *ggrrrrrr* Kanske inte så bra det, men men, allt har en meningt, även om det blir dyrt! Just nu så var jag precis inne i badrummet o fick klargöra att fusk blomman satt med ett litet spik, OJ DÅ!!!! Svårt o fatta det själv ju!

O det e inte mycket som e bra från när jag flyttade, o jag e litta rädd att jag kommer att åka på en himla massa, o det e verkligen INTE kul. Men detta e nog faktiskt den enda nackdelen med att flytta, det e att allt såmt hära måste tas itu med o att man måste flytta o packa o fixa o dona o sånt, o det e ju aldrig kul!

Men det ska i alla fall bli sååååååååå underbart o få flytta till Mörarp o få ett hus tillsammans med min älskade o blivande man. Det ska bli så underbart att få skapa minnen med honom o få ha ett hem med honom som vi själva skapar! Guuuuud vad jag längtar!

DET KOMMER BLI DYRT!!!!!!

Måset sticka nu…..

Baj baj!

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.