Blandat

Har varit sjuk…

j0321046

Jag har inte haft varken ork eller lust o skriva dom senaste dagarn, har snarare inte haft ork alls faktiskt.  Jag började känna av att jag hade ont i halsen redan i tisdags när vi lade oss, o sen på onsdagen mådde jag inte alls bra. Jag hade lite feber men gick o jobbade ändå, vilket var as jobbigt.

Sen på torsdagen hade jag 38. 9 när jag vaknade, visst det låter väl inte så jätte mycket men om man har 36 grader i normal temp så e det som att nästan ha 40 graders feber o det e verkligen inte alls kul.

Så det blev att krypa ner i sängen igen, o min chef var ju verkligen inte glad, o jag har faktiskt ångest för det fortfarande, känns inte alls bra. Men e man sjuk så e man o det kan man verkligen inte hjälpa. Man vill ju inte göra någon besviken ju, men jag hade verkligen inte kunnat jobba, så att bli hemma var ända valet, kunde knappt så upp utan att detsnurrade som f-n.  O jag hade verkligen ont ÖVER ALLT o så fruktansvärt ont i halsen var det längsen jag hade. Det till o med gjorde ont när jag andades, var lite rädd att det var halsfluss, men tack o lov var det inte det.

j0390515I dag när jag vaknade så hade jag inte riktigt så hög feber bara 37.4 o just nu har jag 37.1 så det e inte alls så farligt nu, såååå himla skönt det e o inte må så dåligt mera. Visst min stackars röst e ju inte tillbaka helt men nästan i alla fall, o fy tusan vad man e handikappad när man inte har någon röst.

Detta händer min nästan minst två gånger om året, att jag hostar sönder mina stämmband så jag inte kan få fram ett ord, men nu börja detta oxo ordna sig, så på måndag efter jag varit hos tandläkaren så e det tillbaks till jobbet, skönt o få komma igång igen, gillar inte alls att vara hemma.

Nä nu tror jag nog att det snart e dax för sängen minsann, min stora älskling ligger på soffan o nannar o min lilla älskling ligger i sovrummet på golvet o nannar, så jag tror nog jag ska ta o väcka den stora älsklingen o höra om han vill gå ut med den lilla eller om jag ska göra det, det brukar vara han som tar sista o sen jag som tar första på morgonen, men får väl se vad han själv tycker.42-15355721 Han drar trotts allt rätt så stora o tunga timmer stockar just nu….hahahaha…det gör även den lilla älsklingen, men då e det ju bara gulligt……..*hihihihih*

Nä ni får ha en bra o nice natt o ta hand om er, kanske blir det litta bloggning i morgon om jag hinner. För i morgon e det storstädning här hemma o sen ska det julpyntas, hänga julgradiner o drickas glögg, det ska bara bli såååååå mysigt, så det så…

Natti natt natt!

P.s … Får nog ta o ändra bakrunden till något lite mera juligare här snart, det e ju bara 19 dagar kvar till julafton nu…..

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.