Blandat

Morgon mys…

Jaha då sitter man på jobb o klockan e 07.47 o jag mår bara såååå bra. Kan man må bättre när man vaknar med sin älskade i sängen o sen går upp fixar till sig, väcker min man o sen åker vi bägge till jobb! O det e samma jobb oxo, det e bara sååååååå nice. Att jag skulle kunna både bo ihop med någon o sen oxo jobba ihop med honom, det trodde jag faktiskt inte var möjligt, helt underbart e det i alla fall.

Sitter just nu o väntar på att förta badet ska bli klart o sen så man kommer i gång litta, för man e ju ledig i morgon så det e bara att jobba på i dag, även om dom som lämnar grejor här slutar till lunch i dag så gör inte jag det.
Nä nu ska jag nog ta mig en kopp kaffe till innan det e dax att ta upp grejorna från syran o ner med nya. Det kommer att komma ett inlägg här med litta bilder så ni kan se vad jag pysslar med på dagarna.

Får väl se vad min älskade håller på med oxo, han håller på o lära sig svarven så han har litta o stå i…..hihihi.
Ska ta o se om jag hittar några niciga bilder på nätet så jag kan lägga in här, för jag sitter ju inte vid min data så jag har inte tillgång till MINA egna bilder……*grrrrrr*

Ha det bäst för det ska jag, jag har ju ett jobb nu, en man som jag älskar o älskar mig o en underbar liten vovve o snart ett hus i Mörarp, kan man ha det bättre?

Haj baj…

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.