Blandat

Vilse i dagarna…

Ja då sitter man här på jobb med en kopp kaffe o bara saknar min älskling, o det e ju tusan vad jag tjatar om det. Inte nog med att jag skriver om det här utan jag skriver om det på Facebook, HELA TIDEN. Men vad gör man inte när man saknar någon som är en del av sig själv. Jag trodde ALDRIG att jag skulle få uppleva detta, en man jag både kan bo ihop med o även JOBBA ihop med, hur e detta möjligt?

Jag trodde faktiskt inte det var möjligt o alla dom som har berättat om detta innan har man inte riktigt trott på, för det låter helt djävla otroligt. För jag har alltid trott det att man måste o behöver tid ifrån varandra, visst e det ett måste att få vara själv o ensam en del, men inte helt. Som nu när han e i Stockholm så gör det ont i hela kroppen för att han inte finns i min närhet.

 Jag saknar hans famn så mycket att varje cell i min kropp bara skriker, o det e jobbigt, men sen e det såååååååååååå super nice när han väl kommer hem o det hoppas jag e snart, hoppas det blir till nästa helg, annars vet jag inte vad jag gör……Kanske kör upp till honom…..hihihihi…

Nu tänker du säkert vad rubriken har med saknad o göra, jo det är så att nu när jag började skriva detta så var jag säker på att det var tisdag o inte torsdag, så jag känner mig litta vilsen i just dagarna.

Ja vad ska man mer skriva då….hmm….Jag tog o gjorde det förra inlägget så länge, det om bio besöket, så blev det oxo gjort.

Jaha o vad har mer hänt då….hmm……. Jo i kväll så ska jag ner på DarkSide pub kväll o hämta den nya paddeln, ( inte den som e här på bilden, min kommer göra ondare….*fniss* ) det kommer bild på den här sen. Så när jag väl kommer hem så är det fixa litta käk, duscha tvätta håret o sen e det iväg en LITEN runda till ”Bara Rock” nere på söder här i stan. O det kommer verkligen bli en liten runda, för jag ska vara i säng till kl 22.

Visst e det trist ibland att gå o nanna så tidigt men om man vill sköta sitt jobb o bara pigg så e det bara det som gäller. Visst innan när jag inte jobbade då var det såååååå lätt att vända dygnet helt o då var man ju uppe nätterna i ända, men inte nu! Nu e jag uppe när det e ljust o bara det e ju underbart o sen att ha ett jobb e ju bara ÄNNU bättre ju, som  man får LÖN för o det e verkligen en skaplig lön oxo, det e bara så underbart, ja jag vet att jag tjatar…….hahahaha

Men nu ska jag nog ta o ta upp det 2:a badet o i med det som kom precis för det var attans bråttom med det o man ska ju hålla sina kunder nöjda ju. Så ni får ha det bäst o håll till godo med denna lilla låt som min älskade man bara ÄLSKAR!

Kanske inte den bästa videon men låter e bra i alla fall. Nä nu ska jag ta o jobba litta för badet e klart nu…..

Haj baj!

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.