Blandat

Bio besök i Lördags…

OOhhh myyyyy gooooood! Säger jag bara, en av dom absolut bästa filmerna som jag sett. Den var helt otrolig….WOW….

Du tas med in i en underbar värld, en värld av otrolig natur, makalösa djur o långa blåa varelser. Den e så fint filmad o den e verkligen värd varenda krona om inte mer. Att denna väld har funnits i hjäranan på en man i nästan 10 år e helt otroligt. O det e nästan så man blir lite avis på honom…..hihi…

Att bara komma på att göra en sådan film är ju helt otroligt. Som ni märker kan jag inte säga nog så mycket bar om den, men då fattar ni nog att jag verkligen gillade den. Har ni inte sett den så gör det! Ni kommer INTE ångra er….. Men komma även trailerna här nedan, jag ryser varje gång jag ser den….

Så ni har säkert redan gissat det att jag kommer helt klart köpa dennna dvd när den kommer ut, jag bara MÅSTE!

Ha det bäst…

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.