Blandat

Måndag…..igen!

Nu e det f-n måndag IGEN! Jag tycker att dagarna o veckorna går bara flör fort! Jag tycker inte att jag hinner med, har bara sååååååååå  mycket o göra….*hmm*….Ska packa, städa o allt annat som oxo måste fixas. Gud jag blir trött bara av att tänka på det ju!

Men i alla fall så har vi bestämt o beställt flyttstadningen så vi slipper det, o det e så skönt att det kanppt går o beskriva, bara att slippa städa rent överallt o fixa o dona, vi har ju nock med huset vi kommer till ju. Men men nu slipper vi det i alla fall o det känns attans skönt.

Jag har i alla fall nästan precis kommit hem o e bara sååååååååå trött. Har satt igång en tvätt o ska ta o vika den som jag tvättade igår, sen e det bara tv o ta det lugnt, efter det jag har lagat mat. Skulle behöva städa undan här men orkar bara inte, jag e bara så mega sleten så det kanppt e sant.

Ni får ha en bra kväll mina kära läsare o sköt om er….en annan sitter ju ensam i soffan i kväll, min älskade Kent e ju i Stockholm o jobbar igen. Men nu e det verkligen sista gången, så på fredag kommer han hem igen o då ska han inte iväg igen….på ett bra tag!!!!!  O jag behöver verkligen hjälp med allt packande, gillar inte ha allt det själv…..*pust*….

Poss haj!

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.