Blandat

Inget nät……!

Just nu så sitter jag på jobb o bloggar, visserligen brukar jag ju göra det men just nu så har vi ingen uppkoppling alls hemma…….LITTA JOBBIGT E DET! Ja det e det verkligen, att inte komma åt nätet o mailen o så. Jag var sååååå såker på att ALLA helsingborgshems lägenheter o hus hade com hem, men NOPP!! Inte lilla mysiga Mörarp inte, så det vara bara att säga upp ALLT, både TV o bredband.

Så jag började kolla runder på näter o kollade Bredbandsbolaget o litta andra. Sen kom jag ju på att jag har ju Telia som fast telefoni så jag ringde dom o kollade vad dom kunda erbjuda. Det visade sig att ha TV, telefon o bredband allt i ett blir BILLIGARE äv vad vi hade innan, helt ortoligt!!! Så jag ska ta o ringa upp Telia igen o boka det, jag ville ju fråga vad min älskling oxo tyckte ju….*ler*….

Nä så om det inte blir så mycket bloggande eller så mycket skrivande på FB så vet ni anledningen varför, om det nu e någon som läser denna lilla bloggis. I allafall så får ni ha det så bra o så ser vi om jag får in ell inlägg till imorgon, beror lite på hur mycket jag har o göra o så. O det e rätt mycket, men jag ser hur jag hinner. ha det bäst o sköt om er för nu ska jag ha en kopp kaffe o sen ta badet…

Poss Haj!

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.