Blandat

Nu e det nog…

Idag fick jag verkligen nog. Jag tog luren o ringde tandläkaren o fick en ny tid, på fredag kl 8.00. Jag har haft ont i tänderna nu i snart 2 veckor o idag så bara kände jag att jag fick nog. Jag hade en tid inbokad den 15 april för den förra kunde jag inte komma på då jag fick kraftig urinvägsinfektion o fick springa på dass var 20.de minut. Då kan man ju bara inte vara hos tandläkaren o hålla på o rotfylla en tand.

Tandsköterskan, som är mor till en gammal skolkamrat, blev as sur när jag ringde o bokade av den gamla tiden som var för ca 3 veckor sedan. Men det skiter jag i, jag kan ju inte springa på dass i ett när man ligger i stolen ju, o jag fick ju tabletter för det så nu e det ju borta, tack o lov.

Men i alla fall så ska jag dit på fredag o förhoppningsvis slippa ha ont mer nu, jag märker att jag sover sämre o då mår jag inte alls bra, e nära till tårar hela tiden då o det e bara jobbigt. Sen att gå o ha ont hela tiden e ju inte heller kul, visst jag tar tabletter men hur bra e det att göra det hela tiden…NOT! Men i alla fall så ska jag dit på fredag kl 8.00 o det ska faktiskt bli skönt, otroligt att man tycker det, det ska bli skönt o gå till tandläkaren…..inte likt mig alls!

Igår vid kl 07.45 så var jag i lägenheten o släppte in städarna som skulle städa lägenheten, det e så sjukt skönt att slippa det, jag bara känner sådan lättnad att slippa det. Men nu e det i alla fall gjort o dom har fått betalt, som tur e så lämnar dom även städgaranti, så godkänner inte hon som ska slut besiktiga lägenheten städningen så får dom göra om det, attans bra tycker jag. O sen var det billigt oxo bara 1750 kr för att städa nästan 100 kvm, inte illa…..det ebara såååååååå otroligt värt vart enda öre o få slippa städa, så det så.

Vi ska ju tömma förrådet i källaren i morgon så då blir det att man går upp o kollar hur bra jobb dom har gjort eller inte gjort. Men kent anlitade ju dom när han skulle flytta o då var det inget problem så det e det nog inte nu heller, förresten så heter bolaget ”Nya Larssons Allstäd” o jag kan verkligen rekomendera det om ni letar eller någon gång behöver anlita en städfirma.

Gud så ont jag har i tänderna just nu, vill verkligen inte ta tabletter nu igen även om det e snart 3 timmar sedan jag tog sist, men sen så ska jag ju dit på fredag så kanske jag kan ta lite när det känns som värst så det i alla fall tar bort den värsta smärtan, HATAR HA TANDVÄRK! Det e verkligen det värsta som finns o speciellt när man har ont o inte kan eller får sova ordentilgt, det ebara hemskt o jag blir så ”gråtig” då, gillar det inte alls.

För så fort jag pratar med någon som VERKLIGEN känner mig, som Kent eller min mor eller så , så kommer tårarna. Nog bara för att jag VET att dom bryr sig om mig o då vet jag väl inte riktigt vad som händer, men tårarna kommer i alla fall o jobbigt e det. Speciellt när man inte riktigt vet varför man gråter….ja, jag vet jag e konstig…..hahahahaaha…..men jag e rätt go med, det säger i alla fall Kent ibland att jag e o jag litar ju på honom så då e det säkert så då.

Usch vad trött jag e idag det e ju inte klokt ju, men jag tror dete för att jag inte sover riktigt ordentligt nu p.g.a. tandvärken, men snart e det nog slut på det. O inte nog med att man e trött Attila har börjat trotsa mig ordentligt nu o det e verkligen inte alls kul. Det känns som om att han gör det bara för att såra mig eller så e det att jag känner så bara för att jag inte fått sova ordentilgt, men Kent sa att jag ska inte ta det personligt, men kan man ta det på annat sätt, han lyder ju Kent men inte mig, självklart att jag tar det personligt då.

Det känns inte alls bra, jag vill ju kunna ha han lös så han får springa o busa o leka, det e ju för hans egen del o skull men det förstår han ju inte. Tänk så bra det hade varit om han hade fattat att han gör mig illa eller snarare han sårar mig när han inte lyder. Jag förstår honom oxo, hur kul kan det vara tt vara instängd på ett kontor hela dagen o bara få komma ut små stunder o få kissa o busa lite.

Självklart att han sticker då ju, han vill ju leka o inte behöva vara instängd. Men detta e ändå bättre än att han e hemma själv under en hel dag, ensam, DET hade han verkligen inte gillat! Jag vet inte riktigt vad jag ska göra för att han ska lyda mig, jag e väl för snäll vid honom men jag bara kan nte ta hårt i honom inte om han inte gör mig illa innan i alla fall. Usch vad jobbigt detta e. Jag får väl helt enkelt ta o köpa ett sånt ”jo jo koppel” ( har kollat på nätet o det heter rullkoppel ) som jag får ha här på jobb, så kan han ju ändå springa hur han vill o så ju o så kan jag träna mer inkallning med det på!

Sen ska det köpas in en sådan krok som man kan sätta i gräsmattan så man kan sätta fast honom där när jag fixar i trädgården, nu innan staketet kommer upp. Ska ta o kolla upp vad dom kostar idag o kanske köpa något av dom idag, vi får se hur jag mår o vad jag känner för när jag kommer härifrån idag.

Nä nu har jag inte lust o sitta här o skriva mer, men det var i alla fall skönt o få skriva av sig litta, det behövdes nog känns det som. Så e det ut o jobba o om ca 1 timme e det att ta tabletter igen för dom förbaskade tänderna, men nu ser jag i alla fall ett slut på det onda o det e ju attans skönt det. Sen får jag INTE glömma o beställa tårta i dag till på söndag, vi ska ju fira min födelsedag då med föräldrar o familjer, ska bli riktigt kul o ta hem folk i det fina nya huset….Riktigt nice ska det bli.

Ni får ha en bra dag, jag ska försöka ha det så bra det går nu när man har ont, ont, men på fredag vid denna tiden har jag nog INTE ont, hoppas jag! Ha det bäst mina trogna läsare….

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.