Blandat

GLAD…

Så glad man kan bli av en liten kommentar här på bloggen, det e verkligen underbart, tråkigt nog e det bara 2 st som skriver här i bland o det e L o nu A.

L du ska ha tack för ALLA dom uppmuntrande orden du alltid skriver, dom värmer verkligen.

Ni ska veta att jag e jätte tacksam för att ni skriver en liten kommentar då o då, det e verkligen kul o se att det är någon som läser min lilla blogg.

Jag har ju sett på FB att det e många som e med i gruppen, men hur många e det egentligen som verkligen läser? Ja ja det e ju upp till er det,  jag skriver för att jag känner för det o för att jag behöver skriva av mig lite då o då. Sen VAD jag skriver det bestämmer ju jag själv o ingen annan….

Nu e det snart dax för min lilla rukost som består av ”hemmagjord” yoghurt med blåbär o 2 st kiwi till, det e bara sååååå gottigt! När jag skriver hemma gjord så menar jag att det e turkisk yoghurt med inget sötningsmedel i, men jag tillsätter lite, mycket lite.

Sen köper jag osötade frysta blåbär som jag häller i, det blir bara såååååå guda gott. Till det så har jag nu denna veckan haft 2 st gula kiwi, verkligen kanon gott. Då har man ju verkligen koll på hur mycket eller hur lite socker man får i sig.

Igår så försökte jag få tag i fler gula kiwi men nopps. Hittade inga alls, o jag tycker ändå att dom e godast, så det fick bli gröna istället. Jag känner verkligen att jag behöver vitamin kicken av dom för det e ju så att en kiwi innehåller mycket c-vitamin men även A o E vitamin, vilket jag nog behöver nu när jag e så himla trött. Men det e faktiskt inte så farligt nu mera, kanske e det för att jag äter just vitaminer….hmm…..

När jag kom hem i går så hade jag inte tid o sitta ner en enda liten minut, jobbade ju till kl 17.50 sen hem till min kära mor o fixade slingor på henne. Sen hem fyllde i mina slingor i luggen, fixade mat, vek tvätt, kollade så räkningarna var betalda o klara, plockade undan o sen lagade maten. Gissa om jag var trött sen….*pust*….

Håret blev i alla fall bra o sen i helgen när jag klipper mig så ska jag ta o färga det oxo, så det blir riktigt fin fint. Choklad brunt, det blir så snyggt till dom nästan vita slingorna i luggen, mega nice.

Får väl ta tag i att sola lite nu oxo så man inte ser ut som ett lakan, hatar verkligen att vara blek. Brun utan sol kan ju inte bli bra överallt, tyvärr.

Vad händer mer i dag då? Ja efter jobb, eller efter min leverans runda så blir det sticka o sola, sen hem fixa mat, e bara såååååå trött på det just nu.

Min älskling jobbar ju över varje kväll i denna veckan så det e bara jag som kan göra det. men jag e ändå mega trött på att bara hinna hem, fixa i hemmet, laga mat o sen e det dax för sängen.

Känns inte som om vi hinner träffas riktigt, det e verkligen inte alls kul, vill ju kunna känna att vi gör något ihop o bara har tid för varandra. Ja jag vet jag e gnällig men jag känner så här, så det så. Men så ska vi ju till Gotland på onsdag o DÅ har vi verkligen tid till varandra, tack o lov. Gud vad jag längtar tills vi åker…..

Så nu e det 3 badet snart klart o jag ska ta o hinna käka min frukost innan jag måste ta det. Så ni får ha en underbar dag, jag ska i alla fall försöka, eller jag VET att jag kommer att lyckas, e bara litta gnällig o trött just nu. Sköt om er….

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.