Blandat

Imorgon…

Har inte riktigt haft tid o lust att blogga. Har det så himla bra här på Gotland så det e bara en massa mys o slappande o bara att ha det bra som gäller. Men jag tänkte att imorgon så ska jag verkligen föraöka att göra ett lite längre inlägg.

I alla fall så mår jag bra nu o det verkar som allt har ordnat sig med min lilla mage……Tack o lov….

Imorgon blir det nog en runda till in till vackra underbara Visby o sen kanske att käka ute, lite romantiskt…..hihihi. Har varit inne en runda i dag med o bara myst o ätigt creps o bara haft det bra. Men det berättar jag mer om imorgon, hoppas jag…..hihihihihi.

Ni får ha det så jättebra för det har jag verkligen……Sköt om er mina vänner…..

P.s: Bilden e från i sommras när jag var här för första gången……

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.