Blandat

Underbart…

Idag har det verkligen varit helt underbart. 20 grader om inte hela 25 grader o strålande solsken, sååååååååå underbart!

Jag har suttit i solen hela dagen o bara myst! Suttit i bikiniöverdel o capri byxor, så himla nice så det går bara inte o beskriva….. ja ni kan n og förstå, för det har verkligen varit riktig sommar här!

Men just nu så stört regnar det o åskar, det e bara sååå mysigt. Man hör riktigt hur regnet smattrar mot taket o det e bara så mysigt att sitta här med min älskade man. Han e bara det bästa som finns, i alla fall för mig….*fniss*….

Vi har hela 2 hela dagar kvar här eller nästan i alla fall, för vi åker ju hem på måndag kl 17.05 så vi kommer att ha en hel dag till i Vackar underbara Visby. Så det kommer att bli en frukost innanför murarna o en säkert underbar lunch oxo, det ska bara bli såååååååå nice.

När vi kom i onsdags så fikade vi o sen var det mat o sen stupade vi i sängen, snack om att vi var trötta. jag var ju uppe kl 04.45, sjukt när man e LEDIG att behöva gå upp så tidigt!  Färjan gick rätt fort även om det var 3 timmar, stackars Attila fick vara i bilen hela tiden, men han sov nog så det var lugnt.

Torsdagen slappade vi mest, vi var en runda på Maxi, Rusta o Systemet så klart! Sen var det mat o bara mys framför tv:n så himmal sweeeet! Vi sov nog till kl 12 eller så, behövde verkligen få sova utså det var bara såååå skönt!

Fredagen var vi inne i underbara Visby o käkade Creps som min älskade Kent tjatat om sedan vi var här förra gången, inte så mega goda men rätt ok ändå. Sen gick vi en liten runda o Visby o myste o gick ner vid havet o satte oss o bara myste i solen. Det var ju nästan 20 grader då oxo…..så underbart!

Lördag i dag då, har jag ju bara solat o myst o Kent har varit på museum med sin far. Försvars museum eller något, eller krigs museum, Svenska försvarets museum, var det, jag frågade honom precis……. I alla fall så e han o hans far likadana så kalla den nördar när det gäller sådant, himmal tur så slipper svärmor o jag att gå på sådant……….hihihihihi.

Just nu så åskar det attans här, o det e bara s å mysigt,nästan så man har lust o göra annat än att bara mysa i soffan…..*fniss*……men men det finns ju tid till det sedan…..*ler*…..

Nu ska vi snart äta o till maten blir det allt ett eller 4 glas vin till maten, ska bara bli såååååååååå gott. Sen e det mega mys i soffan eller i fåtöljerna som här e, finns ingen soffa……….*grrrrrrrrrrr*…..

Tror nog att det blir ett litet glas vin redan nu, känner nock för det faktiskt, o det e ju semester…….

Ha det så underbart för det kommer jag helt klart att ha, eller menar att det HAR jag…..Här e det bara så underbart så det e knappt e sant! jag bara älskar detta stället, det e verkligen ett paradis! Hoppas ni där hemma får litta bättre väder, sköt om er…..

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.