Blandat

Sååå kallt!

I fredags åkte från Mörarp kl 13 ca o då blev det ett litet stopp i Perstorp för Kents mor fyllde ju år så vi var där ett tag o väntade på C o P som skulle möta upp oss där. Vi kom väl iväg vid ca 15.20 eller något sådant.

Jag mådde kasst, i obalans för tror ni att jag hade tid till att göra just det jag behövde…NOPP! Inte en chans, såå mycket som skulle fixas o donas så jag hade inte alls tid, men jag bara måste ta mig det snart för annars så går jag nog under.

Ja jag vet att det låter hemskat men så e det, känns som om att jag ligger o trampar vatten hela tiden o bara precis håller mig ovanför vatten ytan….Ja ja det ordnar sig väl, får annars ta en liten mini meditation på tisdag efter kursen, när min älskade man e på klubben….hahahaha.

 I alla fall så var vi väl uppe i Växjö vid ca 18, jag hade ju den turen så att jag kunde åka med Cilla, denna underbara människa. Så jag slapp att sitta o frysa bakom Kent, tack o lov. Men det var ju inte bara för det utan jag mådde inte så bra o sen så hade det regnat så det kunde vara halt på viss ställen så det var lite en säkerhets sak oxo, nice för min del….hihihhih.

Men när vi kom upp så blev det att sätta upp tältet, fixa till allt så man kunde hoppa in o sova sen när man festat lite, seeeeeennnnn blev det festande av. Kent såg jag inte så mycket menjag o Cilla hade det bara sååå kul. Roligt att träffa alla igen efter en trist vinter. Men vädret var ju inte direkt något kul, KALLT! Fy tusan så jag frös natten fredag till lördag.

Det var nog det absolut värsta jag någonsin varit med om, fy för! Så Vi var tråkiga nog att vi körde hem på lördag kväll, jag bara kände att jag orkade inte en natt till att ligga o krampa så mycket man frös, fy för vad hemskt det var, o inte en blund sov man heller. Så det blir allt o köpa en ordentlig sovsäck tills vi ska till Danmark på midsommar, det e bara ett MÅSTE!!!!

Så vi körde från Växjö vid ca 21.30 o var hemma ca 00.00 sååååååå skönt det var. jag var inne om Perstorp o hämtade min lilla älskling oxo, o gud så glad han blev när jag kom, o jag var ju jätte glad över att se honom oxo så vi var nog allt lika glada….hihihihih.

Men när vi kom hem så rasade både han o jag i soffan, såååå nice det var. Sen bara flyttade vi oss upp i sängen o sov som stockar tills kl var ca 10, eller något, i en VARM SÄNG!!!!! Har nog aldrig uppskattat min säng så mycket som jag gör just nu…..hahahahahaha.

Nu till helgen så händer inte så mycket tack o lov, Kent ska till Norge….snyft*….men kommer på lördag igen, känns knappt som om att jag träffar honom mera nu, så mycket som händer hela tiden, känns faktiskt trist. Sen så har dom ju sin fest oxo så han kommer o ha o göra framöver oxo, o kanske glömmer han lilla mig då….*snyft, snyft, snyft*…Attans tur att vi bor ihop så vi ses lite i alla fall, innan vi går o lägger oss o precis när vi vaknar men det e ju nästan allt….*suck*…

Nä man ska få göra det man vill o inte så ivägen för vad den andra vill göra, så tycker jag o det kommer jag ALDRIG att tumma på, tänk om andra tjejer oxo hade kunnat ge sina män den friheten, så mycket enklare allt hade varit då. Men som tur e  är vi inte alla lika…..

Ska ta o ta ett sista ryck här nu på jobb o sen ska jag köra en massa ärende o sen e det hem o bara slappa i soffan, känner inte för något annat, bara ta det lugnt, harinte energi eller lust till något annat, så det så….Ni får ha det bra o sköt om er!

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.