Blandat

Vet inte riktigt!

Nä för det vet jag faktiskt inte, varör jag inte bloggade igår, hade nog bara inte lus o så var det en massa folk som sprang här hela dagen, så det blev helt enkelt inte av…

I dag händer inte så mycket mer än att Kent ska ner på klubben som vanligt en tisdag o sen ska jag nog ta tag i tvätten o strädningen hemma, måste bara göras!

I går hade vi ju mys måndag o gud så nice det var….ser redan fram till nästa måndag. Men när vi skulle hyra filmen så funkade det inte så vi fick hitta någon i skåpet i stället o då blev det ”Click”.

Gud så bra den var o sorglig, men bra. Blev allt en del tårar o då e den verkligen bra ju.

Sen blev det nanna o det var verkligen behövligt. Jag hade ju när jag kom hem varit ute o gått i 45 min o sen varit o solat o snacka om att det var skönt, riktigt skönt! Får väl se hur ofat det blir ska i alla fall försöka o gå en runda varannan dag, inte mer inte i början i alla fall, får ju ta det litta lugnt.

För min del så blir det att jobba över idag o det gör jag såååå gärna, för hellre jobba över i dag o sen kunna gå kanske tidigare på fredag. O sen så jobbar jag hellre över i dag en tisdag än att jag måste göra det en onsdag eller torsdag, i alla fall så som jag känner just nu.

Men men skit i det, Kent har ju ändå inte gid med mig i dag så då kan jag ju lika gärna jobba över…. HAHAHAHAHAHAHA.Så e det verkligen inte men han e ju ändå inte hemma i kväll så då passar det ju bra. Kommer inte bli någon speciell mat idag, blir nog kyckling o grönsaker i ugnen för det går fort o det e nyttigt, sen så äter ju Kent på klubben så jag kan göra vad jag vill.

Fick attans trevligt besök här på jobb i dag. R o A kom in o bara sa hej…..Så nice! Jag var bara tvungen att nämna det här…..Så det så!!!!

Nu ska jag ta o gå ut o ta ett bad till o sen e det i med ännu 2 eller 3 st, SEN  går jag allt hem för iddag, blir nog ca 2 tim över, tror jag.

Ni får ha det så bra o sköt om er o ha det bäst för det ska jag försöka ha, även om jag jobbar!

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.