Blandat

Mysiga måndag…

Ja faktiskt så tycker jag det, att det e en mysig måndag. Solen strålar o det e riktigt skönt ute. Vitt o fint o snön riktigt gnistrar i solen…..

Så otroligt jobbigt det var att köra in till jobb i morse, snön yrde över vägen o man blev attans bländad av dom passerande bilarna PLUS at man var trött som en gnu!

Näää det var jobbigt attans, lite trist e det ju med mörkret trotts allt. Det e mörkt när man kör TILL jobb o det e mörkt när man kör FRÅN jobbet! Kan ju bli lite väl trist o mörkt faktiskt.

Även om jag verkligen försöker att se allt från den absolut mest positiva sidan man bara kan. Men mörkret kan göra det svårt i bland, men inte just nu. Nu e det mest bara mysigt faktiskt!

Ska en liten runda upp om IKEA när jag slutar idag o fixa en ny kruka till vardagsrummet. Jag var ju tvungen att ta min fina zink kruka till granriset som nu så fint står på trappen där hemma. Det blev bara sååååå undebart fint, bild kommer….

Sen kom jag o min älskade Kent överrens om att vi ska ha fuskis granen i år för vi har ju inte överdrivet med plats där hemms, så det blir den. Sen sätter vi in en fin fin kruka granris på andra sidan tv.n så vi får den mysiga fina fran doften, det e ju faktiskt inte jul utan RIKTIG gran!

Nu så har jag inte tid o sitta här med, ska ut o ta upp ett bad o sen ska jag byta om o köra till IKEA o shoppa lite…..typ en kruka….

Ni får ha det så bra kan in i dag för det ska jag ha i alla fall, så det så….

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.