Blandat

Sköna Torsdag!!!!

Så då har halva veckan o lite till gått såå nice det e.

 Har bara i morgon o jobba sen e man ledig i 2 underbara dagar, ska bli såååå skönt att vara fri o få sova o bara slappa.

Städningen har vi kommit överrens om att vi tar på onsdag o torsdagar, onsdagar där nere o torsdagar där uppe.

Så har man hela helgen FRI!!!!

I går fick vi såååå jätte fint där nere o Kent till o med torkade golven. Sååå skönt o få det gjort.

Jag gjorde vid tvättstugan så den blev riktigt klar, så skönt.

Dom skulle nämligen komma o byta värmvatten mätaren hos oss i dag mellan kl 09-16 eller något, o då vill man ju har rent o fint ju, o det fick vi verkligen

Sen var jag helt slut när vi var färdigt, jag fixade lite käk till oss o sen gick jag upp o la mig för jag pallade inte vara uppe mer. La mig i sängen o skulle läsa lite, men inte ens det orkade jag.

Ändå så gick jag o la mig i 1.45 min när jag kom hem igår, fattar inte varför jag e så trött. kansle för att man e lite deppig o mest mår skit! Tycker bara mest allt e skit o tråkigt o bajs!!!

Men i helgen så har jag o min älskade bestämt att vi ska köra en runda till Tropikariet i Hbg i det ska verkligen bli kul o mysigt.

Vi älskar ju djur bägge o det är så avslappnande att gå där o ta kort o bara mysa o njuta av energierna.

Sen imorgon så har vi sagt det att vi ska fira lite vår ett års förlovningsdag för det gjorde vi inte i söndag, så vi passar på o göra det i morgon…

Sååå mysigt det har varit idag. jag har jobbat ihop med min svärfar o en annan kollega så jag har inte behövt vara själv alls i dag.

Riktigt nice faktiskt. Nu händer det verkligen saker här oxo, dom håller på att sätta upp skenor i tacket till treversen så det stora badet kan komma igång, ska bli spännande.

Nu e det snart tid att gå hem o gus så skönt det ska bli. Har haft riktigt hemsk huvudvärk HELA dagen, näst in till migrän. Så det ska bli skönt o få komma hem o ta tablett o sen gå o lägga sig ett tag o bli av med smärtan….hoppas jag.

Men som tur e så vet jag precis varför jag har migrän o huvudvärk, o ni som inte fattar sammanhanget, synd….hahahahaha

Ni får i alla fall ha det så bra o sköt om er för det ska jag göra det bästa av, eller jag menar att jag ska göra det bästa av kvällen, så nu blev det rätt!

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.