Hälsa

Hår o Familjen…

Jaha o vad ska man skriva om i dag då…hmm….har inte den blekaste aning faktiskt.

I går när jag kom hem så hände det inte speciellt mycket.

Fick pussa på min älskling lite granna o sen skulle han j u i väg till klubben….o sen var man själv.

Faktiskt lite skönt, man behöver lite tid för sig själv ibland o bara vara o ta det lungt o slappa i soffan.

Kollade på tv o bara var, mycket mer blev det inte.

Skulle behöva dammsuga o fixa till lite men NOPP bara slappande blev det ….skönt var det.

Kom väl i säng ca tidigt men kunde ha kommit dit tidigare men det e all tid något som kommer emellan, sen så ringde min älskade när han var på väg hem så jag fick i alla fall säga gonatt o så.

Skulle ha gått ner o pussat på honom när jhan kom hem men jag måste ha somnat direkt när huvet träffade kudden, för jag hörde inte ett skit när han kom hem.

När jag vaknade i morse såååå otroligt utsövd jag var, helt magiskt var det. det var verkligen längesedan jag var så pigg på morgonen, fick nog precis till räckligt med sömn, för en gång skull.

Egentligen så skulle man på helgerna ställa klockan som vanligt bara för att känna att man kan ligga kvar i sängen o riktigt känna att man e ledig o inte BEHÖVER gå upp. Det ska jag nog göra  i helgen faktiskt.

Just nu så mår jag bbara så bra tt det knapp e sant, vet inte riktigt varför…hmm…Jag mår kanon även om att jag fick det ”skitet” i morse oxo, hmm får inte alls i hop det…….

Men skit i det huvudsaken e ju att man mår bra o känners sig helt djävla underbar o bara BRA!!!! Jag mår FANTASTISKT!!!!!!!

Älskar bara mitt liv just nu o alla som finns i det. Ni vänner som läser detta jag vill bara säga TACK för att ni finns i mitt liv o gör det till vad det är.

Vi kanske inte träffas så jätte mycket men ändå i finns där.

Det var en tid efter min skildsmässa som jag verkligen inte hade någon alls, jag var helt djävla ensam.

Varför ska o vill jag inte gå in på här, det kanske jag berättar en anna gång.

Men i alla fall då var jag verkligen själv o hade ingen. Nu har jag såååå mycket nya o UNDERBARA vänner o jag bara älskar det.  Man e kanske inte riktigt mega bundis med alla o så men ändå, ni finns där o det är jag bara såååå tacksam för.

Ni vet vilka ni e!

Sen ska vi ju inte prata om min underbara familj. Ni e bara sååå bäst! Ni finns där verkligen för mig o vet att ni stöttar mig med allt, o även Kent så klart.

Vi är verkligen en familj o inte många som platsar in i den inte eller ens kommer att komma in i den, men dom rätta o dom som verkligen ska platsa in dom kommer att göra det, för det e helt enkelt meningen……

Denna underbara familjen VET oxo att jag finns där för dom, man hjälper ju till så gått det går  o finns där, o det vet ju ”pojkarna” om…..

Om man nu kan kalla dom pojkar, stora män i skinnväst som kör i motorcykel klubb……kanske e dom män!…hahahahah. jo det e dom ju.

Men inga man bråkar med inte, men egentligen e dom nalle björnar allihopa, tills det behövs något annat….*ler*

Underbara e dom i alla fall! Ska bli sååå kul o fira nyår med er, ser verkligen fram emot det!!!!

Vad händer mer i dag då…Hmm.

Jo jag ska till min kära mor o hon ska hjälpa mig med mitt hår o jag ska hjälpa henne med sitt.

Bra när man kan bleka o så själv, blir sååååååå otroligt mycket billigre än att gå till frissan.

Så direkt efter jobb så kör jag o Atte till mina föräldrar o Kent kommer hit på mitt jobb, för han ska jobba litta.

Vi kommer ju ses bara lite i dag med….*snyft*….men men man klarar det med ju.

För att inte veta vad man ska skriva om så blev det ändå en hel del, helt ortoligt. Blir väl så när man inte tänkt något speciellt, då kommer det en massa sakter o tankar upp i huvet…

Nu ska jag i alla fall ta o avsluta detta lilla inlägg o ta mig en Shake, till middag. Sen e det ut o jobba litta till, har sånna grejor nu att köra som bara tar så sjukt lång tid…as trist när man måste sitta o vänta, men men skit i det det e ett jobb i alla fall.

Ni får ha det så mega mysigt i kväll, jag ska försöka utan min älskling. Men det e ju inte fel o åka hem till sin kära mor o bli litta ompysslad….*mys mys*…..

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.