Blandat

Helg o fest…

Så var det äntligen fredag igen, fy tusan så skönt. Men ändå så har veckan ändå gott rätt så snabbt, skönt attans.

I går när jag kom hem så körde vi nästan o handlade direkt för vi var bägge sååååå otroligt trötta på att vara hungriga. Vi köpte allt som var fett.

Vispgrädde, cream frach, brie ost, riktigt mjölk o sen gönsaker i massor. Så när vi kom hem blev det för mig steckt ägg o bacon med smör stekta champinjoner o paprika, gissa om jag njöt…..

För Kents del blev det stekt fläsk med löksås o brysselkål, gissa om vi inte mådde så bra sen, men det var det värt, att äntligen få äta sig mätt.

Nu blir det så här i ca 2 veckor sen e det träning som står på schemat, för det bara måste vi komma igång med o det vill jag verkligen, hatar att vara så stilla som jag e nu.

Speciellt när man har dansat i över 25 år så gillar man verkligen att röra på sig….Näää träng blir det efter att lönen kommit in, helt klart! Det ska bli såååå underbart skönt att få komma igång igen, verkligen.

Vad händer i dag då, jo en liten leverans runda i dag igen, snart. Sen ner o sola o sen hem o byta klorna, känner att  jag bara måste det, vill ju vara fin till imorgon när vi ska på fest ju!

Vet inte riktigt om jag ska köra eller inte imorgon eller en hängis ska köra. Sen kan vi ju inte lämna Attilla för länge heller, jag gillar inte lämna honom mer än 6 timmar. ÄVEN om Kent säger att han klarar det längre, visst gör han det men jag GILLAR DET INTE: Tycker synd om honom.

Ja jo jag vet att hundar inte har någon tidsuppfattning men jag tycket ändå inte man ska lämna dom FÖR LÄNGE. Så som sagt jag vet inte om jag kör.

Då kan jag köra hem om det blir trist eller om jag tycker att nu har vovvsen vart själv länge nog, behöver inte lita på någon annan. Vet inte alls hur det blir, jag får se hur jag känner i morgon…..

Just precis nu känner jag att jag inte mår så där jätte bra, lite små nere i nerverna o känner mig inte alls i balans, tror att det har en del med att man har varit hungrig ständigt i 2 veckor o sovit as dåligt.

Men i natt fick jag sova, nu e det bara ”det ” andra som fattas med o det hoppas jag verkligen att jag får ordentligt av i kväll…..hahahaha…..MÅSTE bara bli ändring på det, hatar att må så här!

Nu ska jag ut o ta upp ett bad o sen städa av kontoret o sen blir det leverans runda, solning o sen hem….

Njut nu riktigt i helgen o sköt om er o era älskade o ha det så jätte mega bra, för det ska jag verkligen försöka att göra….

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.