Hälsa

Regn o depp….

Usch jag känner inte alls för att blogga idag, e bara sååå deppig. Känner att jag vill ha vår o vill ha ljus o värme, inte detta gråa kalla regninga dag.

Det känns som om att jag balancerar på kanten hela tiden just nu, det e inte mycket alls som behövs för att jag ska trilla i depp”poolen” eller om man ska säga depp avgrunden, låter hemskt men deprition e inget o leka med.

Känns bara så otroligt hemskat att stå där o balancera på kanten hela tiden. Känner att jag gjort det nu i snart 4 veckor o det e verkligen inte mycket som behövs för att jag ska tippa över, jobbigt skit e det verkligen.

Vet inte alls vad jag ska skriva just nu, känner bara att nästan allt e så jobbigt o känner o kan bara inte skriva vad som mycket tynger mig, för det e just bara en sak som jag inte vill prata om här inne, så e det bara.

Vill inte hänga ut någon speciell o vill inte heller såra någon heller så jag låter helt enkelt bli, blir bäst så.

I alla fall så vad som händer annars i dag e inte ett dk-vla dugg. Blir en liten leverans runda o sen hem o bara ta det lungt.Ska nog ta mig ett bad när jag kommer hem, behöver slappna av litta o bli av med frustrationer m.m.

Kommer helt klart att bli en timme på mattan o kanske till o med måla lite, det blir ju som bäst när man e lite deppig, i alla fall när det gäller mig + att det e ett bra sätt o fly lite.

Näää nu har jag inget kul o skriva så jag ska skriva in lite ordersedlar o sen e det leverans unda som gäller. Ni får ha det så bar i dag o jag ska absolut göra det absolut bästa jag kan……

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.