Blandat

Halva veckan…

Nu har verkligen halva veckan gått o jag slutar snart för i dag. Ska en snabb runda till IKEA o sen hem o sen e det handla som gäller.

En himla massa farande hit o dit. Men skulle ha lämnat hålslaget i dag men det får allt bli imorgon efter leverans rundan, orkar inte riktigt i dag.

Blir nog en liten solning i morgon oxo faktiskt, tycker jag behöver det. Annars kommer det nog inte hända så mycket i helgen, förutom att jag kommer vara själv hela helgen antagligen, för älsklingen måste göra annat, trist, men men jag får väl hitta på något.

Just nu så känns det lite jobbigt att han kommer nog att vara borta mycket men det e bara något man får vänja sig vid, kanske man ses någon timme om dagen, kanske inte ens det o det kommer bara bli såååå jobbigt.

Något gym böev det ju inte heller, såååå trist för jag skulle verkligen behöva det ,en det kommer han inte heller att ha tid med, men jag skulle ju ha kunnat gå själv, men hur kul e det. JAG BEHÖVER TRÄNA!

Det ger ju inte så mycket att gå ut o gå inte, jag vill ha ett gym att gå till o jag vill lyfta skrot det e det som jag går ner bäst på, jag vill, vill vill….men så kommer det inte att bli.

Usch just nu så känns tiden frammåt jobbig, o att den kommer nog vara mycket ensamhet för mig, vilket jag fasar för, för då tröst äter jag o det vill jag ju inte, men det gör jag bara.

Tänk om det hela går åt skogen, jag vill verkligen inte det o jag stöttar honm i ALLT det han gör, även detta för det e hans dröm  då ska han följa den. Men jag har oxo en dröm men den får ju vänta i ca 3 år eller något, för det finns inte råd till bägge.

Jag bara älskar denna mannen så otroligt mycket att jag kommer ALDRIG att släppa honom, vad som äv händer, han e verkligen mitt liv, mitt allt!

Usch vad detta måste höras hemskt i någons öron som inte har en aning om vad jag skriver om, men så e det inte ska ni veta. ABSOLUT INTE!

Jag vill att han ska följa sin dröm o jag stöttat honom i det, kommer alltid göra även om det kommer att bli jätte tufft o vi kommer knappt ses på länge. Nja jo kanske 30 min eller något om ens det på dagarna o det känns tungt, väldigt ,väldigt tungt.

Nää tror inte jag orkar skriva mer nu, för då e det risk att jag skriver något jag inte ska o det vill jag ju inte. Ni får ha det så jätte bra så ska jag ta o ta upp sista badet, byta om i köra till IKEA. Sköt om er mina kära läsare.

Lyckans fjäril sätter sig på den som har tid att vänta

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.