Blandat

Trött som en bäver!

Ja det e jag verklien, mega trött o känner mig hängig, inte kul. Även om jag ta dessa tabletterna som jag gör så känns det inte riktigt som dom hjälper, hmm.

Min kontakt person tycker att jag ska ta dom i 3 veckor till o se om det blir någon skilnad då, tur attans att man inte betalt en krona för dom, för just nu så känns det INTE som om att dom hjälper alls.

Vi får väl se om det blir bättre eller inte, ska i alla fall ge dom en ärlig chans o se hur det blir.

Det e ju oxo faktiskt bara min 4 dag jag tar dom, ja o mitt tålamod…..såååååååå kort….

Så vad händer annars i dag då? Inte så jätte mycket, ska o handla med min älskade i kväll, man måste ju göra det ibland, även om man absolut onte har lust till det.

Det hade varit såååå mycket skönare o bara köra hem o slänga sig på sängen ett tag o sova o sen bara vidare till soffan o mysa. Men NOPP, handla e det som gäller.

Ska bara försöka få Kent att vi ska köra DIREKT när vi kommer hem så vi kan slappa sen o bara mysa o ha det bra resten av kvällen, för ikväll hoppas jag verkligen att vi kan få ha varandar i fred.

Nu e det snart tid att gå o ta badet o sen e det en liten leverans runda o köra o sen hem, sååååååååå skönt det ska bli att komma hem….nice!

Mina kära läsare, ni får ha det så jätte bra o sköt om er, för jag ska ha det mega bra ikväll så det så!

Det är bättre att fråga o verka okunnig, än att förbli det.

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.