Hälsa,  Jobbet,  Sjukdom

Inte bort glömda….

Det e ni verkligen inte, det e bara jag som inte riktigt har ork att skriva så mycket just nu.

Jag väntar FORTFARANDE på att få en operations tid o ska snart på en koll så att ögat inte blivit sämre. Men det blir väl i kommande vecka kan jag tänka mig.

Det jobbigaste av allt e nog denna hemska ovissheten om att man inte riktigt vet när det blir av. Jag både vill o vill inte att den dära hemska operationen ska bli av.

Dels för att jag vill ha den avklarad men sen vill jag inte för att jag e RIKTIGT LIVRÄDD för att dom ska in i min skalle o rota. Men alla jag känner som jag pratar med om detta säger att det kommer att gå jätte bra o jag känner verkligen att jag BEHÖVER få höra det.

För när jag själv tänker så e det bara HEMSKA tankar som att jag ska förlora mitt öga eller att det ska ändra min personlighet. Ja jag vet att det kanske e att ta i men så tänker o känner jag. Så det behövs att få höra att det kommer att gå bra.

Nu har jag inte riktigt ork o lust att skriva mer för det e fint väder o snart e det till att sluta för idag, tack o lov. Som tur e så har jag ju en liten lärling här så det e inte riktigt så jobbigt som om man skulle vara helt själv. Det e bara sååå lite o göra just nu.

Men jag vet att det kommer att komma in en massa jobb i nästa vecka o sen framöver, tack o lov. Att bara gå så här o inte ha något direkt att göra det e bara sååååååååååååååå segt.

Näää nu ska jag ta ett tag till här o sen e det litta ärenden innan jag kör hem idag. Kanske blir det att sätta nya klor i kväll för det behövs verkligen…Dessa jag har nu har jag haft sedan vi var i Stockholm, så det e ju ett tag nu.

Ni får ha det så jätte bra o sköt om er mina få läsare. Ses kanske imorgon, vi får se. Ska försöka blogga litta varje eller i alla fall varannan dag nu…..

O JA jag ska skriva om bröllopet oxo….SEN….hihihih

 

 

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.