Bilder,  Hälsa,  Sjukdom,  Väder o vind

Rinnande öga, storm o migrän…

Det låter precis som det är….men jag vaknade med ångest oxo om inte det andra var tillräckligt.

Hatar verkligen att vakna med ångest o är bara sååå otroligt trött på det, men för hoppningsvis så blir det inte länge till.

Ögat det rinner som bara den, det e STORM ute näst in till i alla fall, o det gör ju inte att mitt stackars öga har det bättre.

Sen om allt detta inte var nog så när jag körde in till jobb i dag så började huvudvärken komma o sen när jag väl kom till jobbet så blev det bara värre o värre.

Det blev att ta en migrän tablett o lägga mig en stund på soffan o tack o lov så har jag J här så han skötte det mesta, sååå himla underbart.

Vet inte riktigt om jag inbillar mig men tycker inte att dom ”nya” tabletterna hjälper så bra som dom gamla gjorde.

Jag hoppas ju att jag inte kommer att behöva sånna skit tabletter mer när själva operationen är gjord. Eller snararre så VET jag att jag inte kommer att behöva dom.

Men så som det blev denna gången så kommer det inte bli igen, jag kommer fan till att köra till det Apotek som mina ”vanliga” tabletter finns.

ÅHHHH HATAR HA ÅNGEST!!!!! Fucking ögat bara rinner o rinner hela tiden e sååå trött på det.

Hoppas verkligen att dom ringer i nästa vecka o ger mig beskedet om att jag får operationen v.39….hoppas, hoppas, hoppas…..

Storm e det oxo nästan ute, sååå himla trist e det, inte ett dugg kul. Men lille Attila tycker det e jätte kul o vara ute o springa i blåsten, han blir ännu busigare än vanligt där ute….

Han e bara såååå söt o ger mig så otroligt mycket glädje i mitt liv så det e knappt sant. Men en liten ”damp unge” e han oxo….hahahaha.

Speciellt på kontoret när vi inte leker eller busar med honom, då e det ett jäkla gnäll.

Just nu så står han o bara glor på mig o tänker säkert, varför jag sitter där o petar på den konstiga manicken när jag skulle kunna vara ute o leka med honom i stället.

Så nu vet jag inte alls vad jag ska skriva om mer, kanske dax att avsluta då eller……hmm….ska i alla fall ta o lägga in eller bjuda på en bild som skulle lagts i i förra inlägget, men det blev bara inte så.

Men här får ni den, naglarna e ju inte klara på bilden så ni får kanske ha en blid lite senare, när jag har ork på hur pass bra dom blev.

Nu e det i alla fall så att jag ska ta o gå in o skölja mitt stackars öga o hoppas på att det kommer att kännas bättre.

I kväll så hoppas jag i alla fall att ja kan få gå ut en runda med min lilla vovve så han får springa av sig litta, men regnar det så får det bli en annan kväll.

Vi går ju på en åker som ligger precis utanför huset o har det regnat så blir jag bara sååååå våt om fötterna så det e inget kul alls o gå där då. Så vi får hoppas på uppehålls väder i dag o i kväll.

Mina söta läsare om ni nu e så många för söta e ni alldeles säkert….. Ni får ha det så bra ni bara kan o ta hand om er o må så gott ni kan.

 

 

 

 

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.