Bilder,  Hälsa,  Sjukdom

Slöa o tröga datorer…

Sååå himla trist det e när dom slutar att funka o man måste inse att det e dax att köpa ny, billiga e dom ju inte!!!

Just nu sitter jag i sängen o skriver o bara väntar på att denna lilla  laptop ska bli klar att ta hem den senaste versionen av iTunes.

Gissa om det tar tid…bredbandet e ju oxo kasst, inte mycket som funkar här hemma….hahahaha

Min stationära dator funkar allt sämre, i dag var det nära, väldigt nära att jag förlorade min iPhone helt för att den inte funkar alls!

Nä det blir till att köpa en ny laptop o sen kanske kan jag rädda den gamla genom att om installera den HELT!

Ja ja nog om detta trista, men dator bara måste jag ju ha, annars kan jag ju inte söka jobb o betala räkningar eller något ju!

Men till något lite roligare, nu i två dagar så har jag varit med Attilla i Bruses skog o gått. Bilden här bevid på dom söta paddorna kommer från i dag…..

Den andra bilden e oxo från tidigare i dag , jag tyckte det var sååå fint med alla vitsipporna så det blev ett par bilder på det….Aldrig fel med vår inte…

Det har blivit 4,40 km i förrgår o i dag blev det 5 km på ca 50 min. Såååå underbart väder o så otroligt lycklig han e när vi kommer ut så.

Sen att magen inte dallrade lika mycket i dag e ju bara såååå underbart ( hahahahaah ) att ni inte fattar. Jag bara MÅSTE ner i vikt nu!!!! Fet o äcklig e man ju!!!!

Just nu fick jag en blick av min älskade vovve att, ”ska du inte sova, jag e ju jätte trött som ligger här hos dig”….

Det e så underbart att han vill vara hos mig så ofta o han lämnar mig verkligen inte, han e bara mitt allt! Underbart!!!

Känner att jag bara måste lägga mig nu snart så jag kan bli fri från denna hemska inflammation som åker runder i kroppen på mig.

Två eller tre dagar så har jag haft sjukt ont bakom mitt öga, så ont att jag nästan åkt till akuten.

Nu har det flyttat sig till käken, så det nästan känns som tandvärk, vilket jag bara HATAR! Känns lite som att man aldrig blir frisk.

Men nu så har ju Kent legat o varit riktigt dålig nu, hade han inte smittat mig hade det ju varit konstigt.

Nu e vi i alla fall bägge på bättrings vägen o jag känner mig rätt ok, förutom värken då, skulle behövt litta STARKA tabletter, men men…

Ska nu gå ner o rota fram litta värktabletter så jag kan få sova i natt o sen blir det till att nanna litta, OM jag nu får ordning på denna datorn. Känner både migrän o huvudvärk e på g tillbaka…

Jag bara måste ha i alla fall EN dator som funkar, måste ju försöka få igång bloggandet igen, känner att jag behöver det.

Ni får ha det så jätte bra mina kära läsare om det nu finns några kvar, jag har ju varit borta ett tag nu, tyvärr.

Ha det så gott ni kan för det ska jag absolut ha…..

 

 

 

 

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.