Blandat,  Hälsa,  L.O.V.E,  Vänner

Soff lördag…

Autumn Leaves, Berries and Pinecones ca. 1994

Ja då e det lördag o vad har man gjort i dag då? Inte ett skit, mått så där inte alltid man e på topp, känslomässigt. Speciellt inte när man blir ignorerad o bort vald hela tiden.

Innan i dag fick jag en inbjudan från min BFF söta R att komma ner till henne, men ibland bara gråter o gråter jag.

Jag bara hatar att gråta inför folk så jag tackade nej till henne, kanske jag inte skulle gjort, men behöver nog komma i balans först innan jag ger mig ut.

Men nu på kvällen var det en vän, söta M, som frågade om jag ville följa med på en stor fest här i stan, o bara att hon frågade blev jag glad.

Vi känner inte varandra så väl, men jag hoppas att vi kommer att göra det framöver, hon bor rätt nära mig nämligen…..

Men i alla fall jag kände att jag var inte riktigt på g o sen var det inte heller riktigt lämpligt så jag avstod för säkerhets skull, vill ju inte trampa någon på tårna….inte på något sätt.

Som jag skrev bara att hon frågade mig gjorde mig så glad o det värmer mer än vad ni kan tro, så tack snälla söta M, vi ses snart på en fika…..

Det e väl vad som hänt för min del idag o det e ju knappast mycket ju, rätt trist men har man knappt så man kan betala hyran ens så kan man inte göra så mycket tyvärr. Jag bara vet att jag kommer att hamna hos fogden snart igen, tyvärr e det ju så……

avdelare1

Jag har precis kommit in från att ha stått o pratat m T o M utanför i min lilla trädgård. Härliga ungar det e, så goa o snälla. Dom vara underbara o var ute med Attilla en runda o gissa om han blev glad då.

TIMG_0023 han tycker verkligen om Attilla o Attilla bara älskar T, om n bara hade kunnat se så glad  Attilla blir när T kommer, så kul att se-

Jag bara måste säga det att hade jag inte haft dom grannarna som jag har här som U, P, A o T o sen söta Tab oxo så klart, så hade jag inte mått så bra som jag gör just nu.

Dom e ett sådant stöd för mig så ni anar inte.

Hade jag hamnat på något annat ställe där jag inte känt någon hade jag inte kunnat repa mig på det sättet som jag gjort nu. Så all tack till hela familjen H o till söta Tab, för att ni finns där för mig.

Vi kanske inte ses varje dag precis, även om det sällan händer. Men ni finns där, bara några meter bort o det betyder så mycket att jag kan inte ens sätta ord på det, kan bara säga TACK….

Nu har jag inte en aning om vad jag ska hitta på, kanske hitta en film o se på nätet, eller kanske dekorera naglarna, får väl se vad det blir. Tror nog jag ska ta o kolla upp lite o be om hjälp, känner att jag behöver det just nu.

Jag behöver få ny kraft o börja på ny sida i mitt liv, så det blir det nog, forskning antagligen, eller snarare så blir det o sen kolla litta tv .

Ni får ha det så super bra alla mina läsare, om det nu finns några alls kvar, nog inte från förr men kanske några nya, vem vet. Ha det så bra ni kan o njut av stunden o nuet, det kommer aldrig igen så njut när ni kan…. Ni vet aldrig när ni kan mista allt, tro mig…..

4

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.